merhaba arkadaşlar

selam arkadaşlar bugün aranıza katıldım herkeze kazasız keyifli sürüşler dilerim

ben murat ankaralıyım
kawasaki ZX7R motorum var
8 yıldır motor sevdalısıyım
30 yaşındayım motorla ilgili olan herşeyi seviyorum

::tutkuy::

hoşgeldiniz sayın abicim kalıcı katılımcı korumalı olmanız dileklerimle saygılar

Aramıza hoşşgeldin :) Motorunla nice 30 yıllar geçirmen dileğiiyle :) Tabi daha büyüğüyLe :p

çok teşekür ederim bana selamını eksik etmeyen dostlara inşallah kalıcı ve güzel dostluklara son gaz devam temennisiyle

arkadaşlar motorumun resmini yeni çektim kusuruma bakmayın ilk başda akıl edemedim ama hatamı telafi ederim

ben motorum ve kaskım :queen:
işte benim aşkım

Hoşgeldin Murat,

Burada herzaman seni görebilmek dileği ile.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
muratım kankam hoş geldin sefa getirdin:rendeer: seni burada görmekden onur ve hatta gurur duydum aslanım beeehhhhhhh:queen:

Son düzenleme:
musti kankam sayende bende aranızdayım teşekür ederim ve bütün beni önemseyim msj atan arkadaşlarıma da minnetimi borç bilirim tekrar merhaba iki teker dostlarıma

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
musti kankam sayende bende aranızdayım teşekür ederim ve bütün beni önemseyim msj atan arkadaşlarıma da minnetimi borç bilirim tekrar merhaba iki teker dostlarıma

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Hoşgeldin abi.Motosikletinin de maşallahı var.Allah kazasız sorunsuz sürüşler nasip etsin.Saygılarımla.:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar