Merhaba Arkadaşlar

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
önder (führer) dedikleri adamın neo yalakaları hadi başka milletleri takmıyorum diyosanız diri diri türkleri yakıyor, birileri de bu adamdan lazım cok kral dı falan diyor, helal olsun

anarsi ile ilgili linkte derin geyikler içeriyomus kusura bakmazsanız murat abi :)

Hoşgeldin Mahir Usta :)

Birlik ve beraberliğmiz daim oldun inşallah

teşekkür ederim hoş bulduk :rendeer:

önder (führer) dedikleri adamın neo yalakaları hadi başka milletleri takmıyorum diyosanız diri diri türkleri yakıyor, birileri de bu adamdan lazım cok kral dı falan diyor, helal olsun

anarsi ile ilgili linkte derin geyikler içeriyomus kusura bakmazsanız murat abi :)

şişmdi bazı forum kuralları önüme geçtiği için konuşmama hakkımı kullanıyorum senin için :cat:
fakat tarih hiç bir zaman yalan konuşmaz kendi kendini yazan tarih ama
taraflı yazılan tarih '
çok defter kitap karıştırman gerekiyor bu yüzden ben hiç bir şey bilmiorum :queen:

Son düzenleme:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
forum kurallarında dini siyasi içerik falan da yasak ama nick mein führer maşallah

ikili polemikte yasak ama ben yapıyorum şuan kusura bakmayın, bana sorarsanız ki sormayadabilirsiniz :p hoş falan gelmediniz, gayet yersiz bi şekilde gelmişsiniz :p :cherry: motosiklet kullanıyor diye ırkçıları nazileri de kardeş bilecek değilim

savaşın çıkmasından elbetteki tek başına sorumlu değil, o tarihin akışının bir sonucu fekaaat
taraflı ya da tarafsız tarihte ikinci dünya savaşı sırasında öldürülen yüzbinlerce yahudi çingene vs var , sorumlusu kim , sizin führer, ( ne yahudilere ne çingenelere sempatim var bu arada :cherry: )

ne diyor kavgamda führer var mı bi ekonomik siyasi gelişimi :p okumuşsunuzdur özetlersiniz :p

başka mesaj yazmıcam "hoşgeldiniz" başlığınıza
dilerseniz bu eleman benim başlığı kirletiyor şeklinde mod lara mesaj atabilirsiniz
ırkçı bol savaşlı kanlı ölümlü nazili neolu günler dilerim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar