Merhaba Arkadaşlar

Öncelikle bu yararlı site için herkese teşekkurleristanbul maltepedenım motosiklet sevdası içmde yaklaşık 2-3 aydır oluşmakta idi. ve en sonunda motosiklet almaya karar verdim araştırma fln yaptım fakat bir türlü karar veremedim.birde eğitimi fln oluyomuş motosikletin onlarada gitmek istiyorum temeli saglam oluşturalım :) scooter ile off-road arasında kararsızım bana yardımcı olurmusunuz yada ilk kullanıcılar için 4-5 milyara kadar motosiklet markaları soylermisiniz? son bi istegim daha olacak yamaha nın türkçe siteli adresi yokk mu yaw? tüm motosiklet site adresleri alabilirmiyiimmm????????? çooooookkkk teşekkurlerrr

kış geldi ama? senin jeton yoksa köşelimi dostum? neyse hoşgeldin. tanıştığımıza çok memnun oldum. benim adım caner. :rendeer:

biliyoruz kış geldiğini yawww bende memnun oldum caner ben para biriktirene kadar bakalım bahar olur zaten :p

hadi tanıt kendini bana yakınsın belki görüşürüzde. ben sahilde mc donalds taraflarına çok gelirim. birde sahilde harput köşem bistro var. orayada. alacaksanda cbr 125 al derim.

maltepe cami nin orada oturuyprum canerr yaww ben bu siteyii çoook sevdiimmm
caner sen botanik cafe yi biliyomusun maltepede

Motosikleti
Su Motoru
Scooter : Kymco, Vespa, Gilera, Yamaha, Piaggio, Honda, Aprilla bu markalardan scooter alabilirsin diğerlerine pek yanaşma ve 4-5.000 YTL arası çok modeli olduğu için hepsini yazmaya üşendim :).

Naked-Cross: Yamaha Ybr125, Yamaha XT125, Kymco Pulsar125, Kymco (150 cc bir cross u var modelini tam hatırlayamadım), Honda Cbr 125, Cbf 250 (6,500 YTL), sanırım o paralar arasında bu modelleri alabilirsin.

Araştır ve kendine göre bir model bulduktan sonra en son adım olarak gönlünde yatan motoru söyle ve arkadaşlarda o motor hakkındaki fikirleriyle seni aydınlatsın. Hoşgeldin aramıza ...

cbr 125 iii güzel ve hoş hafifte peki off-road tan bi tavsiyeniizz

hoşgeldin arkadaşım aramıza
:) :) :) :pl: :pl:

:rendeer: :rendeer: :rendeer:
:cat: :cat: :cat:
:thumleft: :thumleft:

Motosikleti
Su Motoru
sou1985' Alıntı:
cbr 125 iii güzel ve hoş hafifte peki off-road tan bi tavsiyeniizz

Yazdıklarımızı tam okumadan bence bir alt satıra geçme bak orada hangi fiyatlara ne alabileceğini kısmende olsa yazdım. Bu arada motosiklet modelleri arasında "off-road" diye bir model yoktur, aslında vardır ama Naked motor modellerinden ilham alınarak çıkmış bir model serisidir ve sadece isimden sele ve süspansiyon değişiklikleriyle aynı modellerin piyasaya çıkmasıyla oluşmuştur, sonradan Cross motorlarla pekiştirilmiş ve düşük cc olanları cross ile aynı özelliklerde piyasaya çıkmıştır. Sport Touring, Cruiser, Chopper, Racing, Naked, Enduro, Cross, Scooter, Maxi Scooter, Touring olarak sınıflandırılır.

Senin "off-road" dediğin motor modelinin aslında bir cross değilde isim bakımından Touring, Naked, Enduro modellerinden birisi olması gerekir. Sadede gelecek olursak 4-5.000 YTL arasında Enduro modeli istersen (off-road) Honda nın CRF 70 modeli 3.000 YTL civarında ve birde az önce yazdığım gibi XT125 var o da 5.500 YTL civarında ama benim tavsiyem o kadar para vereceğine gidip bir Yamaha Ybr almandır ...

BOTANİK CAFE Yİ BİLİYORUM. HAYATIM ORALARDA GEÇTİ. DAHA DÜN MALTAPE SAHİLDEYDİM. BİKAÇ TEK TEKER YAPTIM. :flower:

canerr benim hayatımda botanik kafede geçti en önemli zamanlarım orda 2 sene fln çalışmıştım şimdi bilgisayar işine girdim ama her zaman ugrarım oraya ki zaten oredaki herkes tanıdık beni sor anlatırlar hemen :cat: bakalım belki birgün motorla buluşuruz heeeee :cherry:

sou1985' Alıntı:
canerr benim hayatımda botanik kafede geçti en önemli zamanlarım orda 2 sene fln çalışmıştım şimdi bilgisayar işine girdim ama her zaman ugrarım oraya ki zaten oredaki herkes tanıdık beni sor anlatırlar hemen :cat: bakalım belki birgün motorla buluşuruz heeeee :cherry:
- OZAMAN BENİDE GÖTÜR BELKİ HESAP ALMAZLAR BENDEN :king: :king: :king:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar