Merhaba Arkadaşlar

Uzun süredir aranızdayım fakat kendimi tanıtmak bugüne nasip oldu :p ismim Kerim 29 yaşındayım İstanbul Emirgandanım özel bir şirkette sistem yöneticiliği yapıyorum. 1 yıl içinde sizlerden çok şey öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum. Geçen yıl ehliyet alma sürecinde aldığım Motosiklet sürüş eğitimi bana bu virüsün geçmesini sağladı. Ve Antivirüs'ü yok mutluyum :queen:

Bugün fuardan ilk kaskımı aldım(Shoei Xr-1000) ve sırada mont ve eldiven var. Daha da güzeli ilk motosikletimin(Kawasaki Ninja 250r) kapora'sı verdim. İlk parti satılmış 2. parti en kötü ihtimalle Haziran sonu gibi gelecekmiş beklemek benim için zor olsada, Bende bu 3 aylık süreye bir eğitim daha sığdırmaya karar verdim.

Unutmadan Arkadaşlar bilgisayar sistemleri konusunda sormak istediğiniz şeyler olursa seve seve cevaplarım.

Saygılar.

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
motorun şimdiden hayırlı olsun
hoşgeldin:cat:

hoşgeldin hayırlı olsun şimdiden motorun
eee kaskında 10 numara yani :)

bilinçli kullanıcı egitimleri alıyosun helal sana yaşının olgunlugunu gösteriyosun :)

TEBRİKLERR

hoşgeldin.
motorun hayırlı olsun gec olsunda güç olmasın hem bu sire içinde daha fazla bilgi edinebilirsin bu siteden ve egitiminden...

hoşgeldin.. anlamadıgım paranla mal alıcaksın daaa hazıranımı beklıceksın... ne kadar sacmalık adamlar satamıcaklarını sandıgı ıcın mı acaba 1 particik mal getirdi :silent:

vaşşşşşşşşşşş ninja 250 demek.hayırlı olsun valla.dünyanın en mutlu insanı sensindir şimdi :p

ii seçim

hoşgeldin bende yeniyim :)kask 10 numara bende cuma günü agvnin k serisinden aldım 46 :cherry: bu arada kawasaki iyi seçim:cat:

Son düzenleme:
aramıza hoşgeldın ,
kawacı olarak motor güzel,
kask da güzel ve çok iyi (aynı model kullanıyorum)
sıra beklemekde sanırım:cat:
güle güle ve kazasız belasız kullanman dileğiyle.
:bounce:

hoşgeldin arkadaşım. hayırlı olsun motorun ve kaskın umarım kaskının kalitesini denemek zorunda kalmazsın :)

hoşgeldin bundan sonra katılımcı olursun umarım motorun da şimdiden hayırlı olsun:rendeer:

Hoşgeldin arkadasımm korumalarını tamamlarsın ehh yazada bısı kalmadı zatenn :)

Hoşgeldin:rendeer:
Haziran'a kadar beklemekte hiç işime gelmezdi valla:p
yaz bitecek neredeyse yahuu:salut:

geç olsun ama güç olmasın değilmi yaaa ...şimdiden hayırlı uğurlu olsun:cat:

hoşqeldin...bende harıl harıl ms office cd si arıoorum :) denk qeldi konu :) ehueehuehueuheuehe :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar