merhaba arkadaşlar

Kendimden kısaca bahsedersem İstanbul'da bir reklam ajansında Grafik Tasarımcıyım.
17 yaşımda çok ciddi şekilde motorsiklet sahibi olmayı düşünmüş ve girişimlerde bulunmustum, ancak bir arkadaşımın kayda değer bir kaza geçirmesi üzerine bu arzum çok uzun bir süre toprağa gömülmüştü.
Fakat yakın tarihte korkularımla yüzleşmem gerektiğini düşünerek motorsiklet sahibi olmaya karar verdim. Yakın tarihe bir motorsiklet aldım ve ilk günümde düşmeyi başardım. "arkadaşımın deyimiyle ilk günden motorcu olmuşum:)
Ama azmettim motorsiklet kullanmayı öğreneceğim...
Ehliyet almadan ve kendimden tam olarak emin olmadan trafige çıkmayı düşünmüyorum. Bu zaman içerisinde herkesten destek bekliyorum...

Merhaba!

Ben daha motosiklet alamadım...

... ama senin heyecanını ve sevincini görmek beni çok duygulandırdı...

umarım kazasız, keyifli bir deneyim olur!

Kendine iyi bak!

aramıza hoşgeldin :cat:
burda öğreniceğin ve bizimle paylaşacağın çok şey var :bounce:

burakara13 ve powerbyaydin

bu samimi karşılama için ikinizede tüşekkür ederim. :king:

hoşgeldiiiin...arkadaşlara katılıorum burda çok şey öğrenebilirsin:)burası yeniler için özellikle tam bir keşif yeri...şimdiden hayırlı olsun...

redriver biz büyük bir aileyiz her gelene kapımız açık acılarımız sevinçlerimiz hep bu forumda aktiv olman dileğimle :wiinkk:

redriver, hoş geldin arkadaş. :rendeer: motorun hayırlı olsun.kazasız belasız keyifli sürüşler. (eksiksiz tabi)

Süper Moderatör (BBRR)
hayret aydın çiftlemişsin mesajları :cherry:
arkadaşım aramıza hoşgeldin :rendeer: hepimiz düştük kafayı gözü yardık :cherry:

Motosikleti
Su Motoru
Hoşgeldin ve geçmiş olsun. Yüzleştiğin her korku yenileceğini anlayınca kaçarmış ve sen onun en büyük korkusu olurmuşsun. Eflatun böyle söyler ...

Hoş geldin kardeş, motorun hayırlı olsun, kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle.

Hoşgeldiniz.Öncelikle geçmiş olsun.Özellikle scooter larda düşme olayı küçük teker olduğundan fazlaca oluyor.Malum Türkiyemizin yolları sürülmüş tarla gibi.Çukurlara dikkat.Birde firenler çok zayıf araçlarla aradaki mesafeyi iyi ayarlamak yan yollara çok dikkat etmek lazım.Motorları dikkate almayan 4 tekerlekliler birden ana yola fırlayabiliyorlar.Motosiklet özgürlüğün tadı olduğu kadar dikkatinde maksimum seviyede olmasını gerektirir.Birde en kısa zamanda ehliyetini almanı öneririm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar