Merhaba arkadaşlar

Uzun zamandır misafir olarak izliyordum ancak üye olarak aranıza katılmak yeni nasip oldu. Motorcu kimliğime uzun bir süre ara vermiştim. Eşimin motorsiklet sevdasıyla bende 49 yaşımda tekrar aranıza dönmüş oldum. Kullanımı rahat olması nedeni ile, tercihimi scooter yönünde kullandım. Mayıs ayından beri Kymco-xciting 500 scooter kullanıyorum. Adım Cüneyt ve Makine Mühendisiyim. Etkinliklerde buluşmak ve muhtelif konularda bilgi alışverişinde bulunmak dileği ile bütün üye arkadaşlara iyi günler dilerim.:)

Sizede iyi günler. Aramıza hoş geldiniz. Her zamanki gibi kalıcı ve katılımcı olmak dileğiyle.Tekerleğiniz yere düz bassın.:rendeer::rendeer:

merhaba, aramıza hoşgeldiniz.:rendeer:
ben de yeni mezun olmuş bir makine mühendisiyim :)

hoşgeldiniz.hem siteye hem de scootercıların arasına:cherry::cherry::cherry:

Hoşgeldiniz.... eşinize sevgiler...:rendeer: ben de bir bayan olarak, eşimi de motosiklet sevdalısı yapardım sanırım...

Motorcu kimliğime uzun bir süre ara vermiştim

neden? kötü bir durum olmadı umarım...

Son düzenleme:
Arkadaşlar, sıcak karşılama için hepinize teşekkür eder mümkün olan en kısa zamanda da çoğunuzla tanışabilmeyi arzu ederim.

Sevgili emis, merakın için teşekkürler. Önemli birşey olduğundan değil, o zamanlar fazla kendime zaman ayıramadığım ve çok seyahat ettiğimdenden dolayı uzaklaşmıştım. Şimdi o günlerin acısı çıkıyor...:)

merhabalar..aramıza hoşgeldin..kalıcı,katılımcı olmanız dileğiyle..doğru adrestesiniz...::tutkuy::

::utangac: evet böyle durumlarda biraz meraklıyım sanırım...
neyse keşke ben de öğrenip kullanabilseydim de hep beraber acısını çıkartsaydık:) şimdilik artçı olarak peşinizdeyim.............

asm

hoşgeldiniz tekrardan :)
kazasız ve keyifli sürüşler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar