Merhaba Arkadaşlar

Ben Çağlar 17 yaşındayım Elazığ'lıyım.Siteye bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine üye oldum.İnşallah forumlarda aktif kalmak dileğiyle ...

hoşgeldin aramıza senin gençler forumdan çok şeyler öğrenmeli.iyiki gelmişin.bilinçli bir sürücü olman dileğiyle

hoş geldin kardeş kalıcı olursun işallah kazasız belasız günler dileğimle
:rendeer::rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kalıcı Ve Katılımcı Olman Dileği İle :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gakkoşum hoşgeldin.Ben emre bizim mekanımızda burası aramıza hoşgeldin mt il sayfamıza uğrayasın diyim gadan alam:cherry:

hosgeldın arkadasım kalıcı olman dılegıyle kazasız gunler motor kullanırken kask takmayı ıhmal etme he yoksa ceza: yersın:)

Sağolun arkadaşlar Allah izin verirse bundan sonra burada sizlerle beraber olacağım.Allah'a emanet olun.
Yorunlarınız için teşekkürler

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

Arkadaşlar bende siteye yeni üye oldum 16 yaşındayım ehliyet yaşım tutmadığı için motor almıyolar ama kışın motorlar ucuz olduğu için kşın alıcam seneye bu vakitlerde de ehliyeti alıcam inşallah.ama motorda bayağı tecrübem war
saygılar....

caglar23
Bu gün yepyeni bir dünyanın kapılarını araladın yolcu,
burası motorcunun huzura erdiği yerdir, burası motorcuyu her yönden anlayan kendisi gibi insanları cevresinde her an görebileceği yerdir, burası rüyaların gercek oldugu, sınırların kalktığı yerdir, burası aklının bir köşesinde hep olan ama bir türlü adını koyamadıgın yer, evet..
07npphighwaycopyqd8.jpg

crazy-devil
Bu gün yepyeni bir dünyanın kapılarını araladın yolcu,
burası motorcunun huzura erdiği yerdir, burası motorcuyu her yönden anlayan kendisi gibi insanları cevresinde her an görebileceği yerdir, burası rüyaların gercek oldugu, sınırların kalktığı yerdir, burası aklının bir köşesinde hep olan ama bir türlü adını koyamadıgın yer, evet..
07npphighwaycopyqd8.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar