merhaba arkadaşlar...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motor benim için hep arkada oturup, keyifle yolculuk ettiğim bir ulaşım aracı oldu. Ancak sonunda gerek zamanımı, gerekse cesaretimi buna kanalize ederek ehliyet kursuna yazıldım. Artık ''motorum ve ben'' olmak istiyorum sadece.

Haliyle sormak istediğim de onlarca şey var, yeni başlayan biri olarak.Bu konuda sitedeki tecrübeli arkadaşlardan destek alabileceğimi düşündüm ve buradayım!!!

hosgeldın sefa geldin ıyıkı geldın en dogru kararı verdınn:mrgreen::mrgreen:

Hoşgeldin aramıza motosiklet modellerinde seçeceğin modelle ilgili bilgilere ulaşabilirsin. Ve motor kullanmakla ilgili eğitim almadan başlamamanı öneririm.

Hoşgeldiniz.
Lütfen bu bilincinizi yitirmeyin.Eğitimle en doğru başlangıcı yapmışsınız.Aynı şekilde motorunuzu seçerken de sitemizdeki arkadaşlarımızın bilgisinden faydalanmanız doğru olur.
Umarım başka bir ( 1000 lik mi alsam acaba .. ) sendromu oluşmaz

Bu gün yepyeni bir dünyanın kapılarını araladın yolcu,
burası motorcunun huzura erdiği yerdir, burası motorcuyu her yönden anlayan kendisi gibi insanları cevresinde her an görebileceği yerdir, burası rüyaların gercek oldugu, sınırların kalktığı yerdir, burası aklının bir köşesinde hep olan ama bir türlü adını koyamadıgın yer, evet..
07npphighwaycopyqd8.jpg

arkadaşım hoşgeldin... dogru kararı vermişsin. şunu unutmaki.. Motosiklet kullanmak HAVA ATMA aracı değildir.. cevremde yeni başlayan bi kaç genç var da... haa unutmadan.. asla bir RACE alim de basarım şööyle Diye düşünme.. Önce tecrübe.. TEKRAR HOŞGELDİN

Hoşgeldin kardeş... Ortam güzel kafana göre sohbet etcek birilerini de bulursan değme keyfine.... Tekrar hoşgeldin....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok iyi düşünmüşsünüz doğru yerdesiniz.Aramıza hoşgeldiniz kalıcı olmanız dileğiyle...

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar