Merhaba Arkadaslar

Herkese selamlar, uzun zamandir bu forumu takip ediyorum cunku yaklasik nerede ise yarim senedir bir motor alma hevesim var ve bu sonunda bu ay icerisinde gerceklesecek buyuk olasiliklar. Burada okudugum yorumlar, teknik bilgiler vs bana cok yardimci oldu ve gordugum kadari ile cok aktif ve hos sohbetlerin gectigi ayni zamanda egitici de olan bir site.

Kendime gelince, ismim Emir, 27 yasindayim Istanbul Atasehir de oturuyorum. Keeway Superlight modelini alacagim buyuk olasilikla ilk motorum olarak. Daha A2 ehliyetim yok ancak 21 nisan da bu ehliyet icin yazili 26 mayis da da direksiyon sinavina girecegim. motoru ehliyetten once alir isem bizim sitenin icinde biraz pratik yaparim 1-2 ay sonra da isle (is yeri kozyataginda) atasehir arasina gitmeye baslarim diyorum :)

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldiniz mahlas güzelmiş

:cat: aramıza hoş geldin :cat:

Son düzenleme:
hoşgeldin aramıza yeni alacagın motoru hayırlı olsun şimdiden....

ehliyet sınavında bir arkadaş bu sitenin adındn bahsetmişti.Ben de merak ettim ve takibetmeye başladım.Her akşam busiteyi bir gazete gibi okumadan bırakmam.Ne var ki sizlerle sevinçleri,üzüntüleri,bilgileri yani hrşeyi paylaşmak istediğimde üye olmadığım için olmadı.Ben de üye oldum ve sizlerde kabul ederseniz herşeyimizi hep beraber paylaşalım ,beni de aranıza kabul edin derim.Adım:Fahrettin Sağıroğlu.Yaş:43.Teknisyenim.Ankarada oturuyoum.İki adet motosikletim var.İkiside çinli.Jincheng 72cc ve 200cc-Qm-gy-ikisinden de çok memnunum. Herkese selamlar,kazasız sürüşler.

Hoşgeldin :rendeer: Kalıcı dostluklar edinmeni dilerim.

Hosbulduk evet kalici dostluklar edilinebilecek bir siteye benziyor burasi forum olmaktan ote yani.

ehliyet sınavında bir arkadaş bu sitenin adındn bahsetmişti.Ben de merak ettim ve takibetmeye başladım.Her akşam busiteyi bir gazete gibi okumadan bırakmam.Ne var ki sizlerle sevinçleri,üzüntüleri,bilgileri yani hrşeyi paylaşmak istediğimde üye olmadığım için olmadı.Ben de üye oldum ve sizlerde kabul ederseniz herşeyimizi hep beraber paylaşalım ,beni de aranıza kabul edin derim.Adım:Fahrettin Sağıroğlu.Yaş:43.Teknisyenim.Ankarada oturuyoum.İki adet motosikletim var.İkiside çinli.Jincheng 72cc ve 200cc-Qm-gy-ikisinden de çok memnunum. Herkese selamlar,kazasız sürüşler.

sizde hosgeldiniz o zaman, bende daha yeni gelip size hosgeldiniz diyorum, bu biraz ucak ta inis yapinca hosteslerin sehrimize hosgeldiniz demesine benzedi :queen:

Son düzenleme:
aramıza hosgeldin dostum.......................

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar