Merhaba Arkadaşlar

Herkeze selamlar .... ismim Alp aranıza Ankaradan katılıyorum 2001 Model Yamaha R6 kullanıyorum

aramiza hosgeldiniz..

marmaris yolunda da kolayliklar dilerim..

Shakulin

teşekkürler ..... ama inşallah yola çıkacak arkadaşlar bulurum :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hosgeldın abıcım....
ya benım bı yerde gördugum bıtene 600 luk yamaha var....acaba senınkı o muu...iskitlerdekı topal huseyının ordaydı....

bıde o tarıhe kadar gıdecek arkadas cok bulursun..ank olmasada güzergahının üzerındende sana katılacaklar olur.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hoş geldin aramıza. Her nekadar ben göremesemde sonradan geldin sanırım aman dikkatli ol arkadaşım.

bu motor benim ilk motorum arkadaşlar ... daha önceden modifiyeli kırmızı Nissan 200SX vardı ....06 ACH 39 plakalı belki bileniniz vardır .... bilmeyenler isterse TRtuning Mart Sayısında dergiden bakabilirler :) herkez bana dedi ki ... yamaha R6 gibi bir makine ile sakın başlama bu işe .... doğrudur belki bu ... ama benim ilk arabam 659 HP gücündeydi ... demek istediğim her zaman böyle olmuşumdur ... şimdi denecek ki bana bu kadar uzun yola bu motorla gitme gibi konularla karşılaşıcam .... toplam iki haftadır motor kullanıyorum ... bu şekilde öğreniceğime inanıyorum ... bir kez düştüm motorumun üstünden ... saolsın bir tane corvette arkadan girmemek için motoru mecburen yattırdım ve bıraktım 2 metre kadar sürüklendi grenaj boyanacak o kadar ... ama motor kullanmanın temellini çok iyi öğrendiğime inanıyorum ... ve farkındayım ki motor özellikle racing motor ... kesinlikle ama kesinlikle hata affetmiyom ... ama 659 HP gücünde 998 kilo bir arabada affetmez :) buna dayanarak marmarise yolculuk yapmaya karar verdim ... uzun yolda iyicene bu işi öğreneceğime inanıyorum .... ama tek gitmek istemiyorum :)

hosgeldın abıcım....
ya benım bı yerde gördugum bıtene 600 luk yamaha var....acaba senınkı o muu...iskitlerdekı topal huseyının ordaydı....

bıde o tarıhe kadar gıdecek arkadas cok bulursun..ank olmasada güzergahının üzerındende sana katılacaklar olur.....

yok iskitlerde göreceğini sanmıyorum :) genellikle çankaya tarafında görürsünüz :)

Son düzenleme:
hoş geldin r6 yanımda r6 sı olan birinin oturduğunu bileydim toplantıda muhabbet daha ii olurdu:D:D:D :p:mrgreen: :cyclopsan :cherry: :queen:

arkadaşlar bir sorum var .... beni burada sürekli motorcular çevirip ... hangi gruptan olduğumu soruyorlar .... ne grubu bu ya ??? anlayamadım gitti ... bu işin grupları mı var ??? sürekli karşılaşıyorum bu olay ile ... bir motorcu beni çevirip ... hangi grupla takılıyorsun diye soruyor ... öyle gruplaşmak varsa .... iyi olur yani ... tek tabanca olmuyor bu iş çünkü ... grup iyi olur diye düşünüyorum :)

motosiklet türkiye ya da motordelisi
gibi gruplar oliiiiii :wiinkk:
tabi bunun gibi daha birsürü var
dibek dereli muhtar dursun ve saz ekibi misali :p

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
bizim GRUPTAKİ :p lerin çoğu evet race , cbr 125 :p :)

yanlış anlamasın kimse de ... biraz amele işi gibi sanki :D

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
yanlış anlamasın kimse de ... biraz amele işi gibi sanki :D

yanlış anlaşılmasın herkes araltı ile başlamıyor da :p ben yanlış anlamam zaten çin işi masai var bende :cherry:

onu demiyorum merak etme zaten :) hani böyle gruplaşılıyor ya ..ç hee onu diyorum biraz amele işi gibi :) o kadar erkek arasında napacaz biz :) walla ben arabamı sattım motor almak için ... spor arabadan inipte şimdi ofak bişeye binmeyelim dedik :) R6 ile başladık ... canım şimdiden R1 çekiyor ama ... türkiye için sanki fazla gelir R1

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
onu demiyorum merak etme zaten :) hani böyle gruplaşılıyor ya ..ç hee onu diyorum biraz amele işi gibi :) o kadar erkek arasında napacaz biz :)

bu kısmı anlamadım ama olsun :)

bu arada hocam Allah kaza bela vermesin , kendinde yazmışsın falan filan yorumlar gelecek diye , aman dikkat

walla ben zaten o makinenin üstünde pür dikkat ederim ... sonuçta onun üstünde kaporta ve şase görevi benim bedenime düşüyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar