haluk39 Katılım 15 Eyl 2006 Mesajlar 66 16 Eyl 2006 Konu Yazar #1 Arkadaşlar bende diğer arkadaşlar gibi bu siteyi arama motorunda gördüm,motosikletlere hastayım onun için bu siteye üye oldum....... :d :d :d
Arkadaşlar bende diğer arkadaşlar gibi bu siteyi arama motorunda gördüm,motosikletlere hastayım onun için bu siteye üye oldum....... :d :d :d
Barış Şuşut Süper Moderatör (BBRR) Katılım 12 Haz 2005 Mesajlar 8,444 16 Eyl 2006 #4 Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer: Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete:: Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: :uestion İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce: Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer: Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete:: Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: :uestion İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce: Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::
S security39 Katılım 6 Haz 2006 Mesajlar 20 16 Eyl 2006 #5 hoşgeldin haluk kardeş bende kırklarelinden sen merkezdenmisin?istasyon caddesinde görüşmek üzere haberleşelim özelden yazışalım
hoşgeldin haluk kardeş bende kırklarelinden sen merkezdenmisin?istasyon caddesinde görüşmek üzere haberleşelim özelden yazışalım
kıllıtarkan Katılım 1 Eyl 2006 Mesajlar 2,695 16 Eyl 2006 #6 hoşgeldin arkadaşım inşallah kalıcı olursun
ozkansava Katılım 27 Tem 2006 Mesajlar 1,578 16 Eyl 2006 #8 candyksk' Alıntı: selamlar.ben de aranıza yeni katıldım. Genişletmek için tıkla ... Sende hoşgeldin candyksk kardeş:rendeer:
candyksk' Alıntı: selamlar.ben de aranıza yeni katıldım. Genişletmek için tıkla ... Sende hoşgeldin candyksk kardeş:rendeer:
CANGO Katılım 1 May 2005 Mesajlar 296 16 Eyl 2006 #10 cümleten hoş geldiniz........................:rendeer:
İskenderunluKILIC Katılım 27 Mar 2006 Mesajlar 664 16 Eyl 2006 #11 ::hosgeldi ikinizde ama candyksk sen başka bir yere konu aç sana :rendeer: ::tutky:: ::gleam:: :bounce: ___ KILIÇ ___ :bounce: ::gleam::
::hosgeldi ikinizde ama candyksk sen başka bir yere konu aç sana :rendeer: ::tutky:: ::gleam:: :bounce: ___ KILIÇ ___ :bounce: ::gleam::
on7_kral Katılım 13 Ağu 2006 Mesajlar 196 16 Eyl 2006 #12 Aramıza hoşgeldin İnşallah en ii zamanların bizimle birlikte geçer