Merhaba Arkadaşlar..

17 yıldır motosiklet süren bir arkadaşınızım.. :wiinkk: İsmim Mustafa Kocaelindeyim..Satmayı düşündüğüm Burgman 400üm var ve bir de yeni aldığım x9 500üm var (başımı ağrıtacak gibi)..Gündüz kendime ait teknik servisim var akşamları motosiklet servisinde elimden geldiğince motor topluyorum bazen toplayamıyorum..:silent: Geçenlerde gözlerimden geçirdiğim operasyon nedeni ile bir süredir oraya da gidemiyorum..Bu x9 yüzünden biraz başınızı şişirebilirim affola.. :jocolor: Burgman candır.. :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:26 ----------

QvDvBy.jpg

Hoşgeldiniz abicim.

Az önce burgman 400 kullanıcıları diye bir konu vardı vatandaşın biri satılık arıyorum yazmıştı ve numarasını yazmıştı aklıma gelmişken yazıyım.

Hayırlı olsun ve geçmiş olsun hocam

Teşekkürler..

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:00 ----------

Hoşgeldiniz abicim.

Az önce burgman 400 kullanıcıları diye bir konu vardı vatandaşın biri satılık arıyorum yazmıştı ve numarasını yazmıştı aklıma gelmişken yazıyım.

x9un durumu netleşsin satacağım baktım x9 ile olmayacak x9u satıp burgmani kullanacağım biraz bakım istiyor debriyaj vs.. :cat:

Saglik onemli aman gozlere dikkat abicim

Teşekkürler..Bildiğiniz körmüşüm..:silent:

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:12 ----------

Vay müdür neydiin..Oradakilere selam söyle geleceğim :D :cherry: Telim kapalı ilk işim gazeteyi aramak olacak geçenlerde aramıştım hoş 2 kere..Bir haber yapalım..:cherry: Hea buraya da konusunu açacam o işin...Beyaz masaya da şikayet ettim..:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar