Baya 250 kullandım ama tereddütüm yok değil kurs almayı düşünüyorum fakat 600rr alacakken bunu aldım aslında alırken buldum kendimi
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:07 ----------
Cbr250 baya bir kullandım onu 3 yıl edirneden çıktım her yere gittim bilmemkaç km yani bir kere yaza yaptım çok şükür onda da ezik vuruk işte eğitim almak istiyorum bilmiyorum çok istek var kendime güveniyorum nitekim bu işlerde böyle yürümüyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:09 ----------
Cbr250 baya bir kullandım onu 3 yıl edirneden çıktım her yere gittim bilmemkaç km yani bir kere yaza yaptım çok şükür onda da ezik vuruk işte eğitim almak istiyorum bilmiyorum çok istek var kendime güveniyorum nitekim bu işlerde böyle yürümüyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:11 ----------
Hayırlı olsun. Umarım yeterli tecrüben, eğitimin vardır. Önce ki motosikletin neydi kaç bin km kullandın
Bende de onu alacak göz yoktu da baya temiz ve dinamikti yani denendi işte cbr250 var baya kullandım edirneden çıktım kendimi manisada kayseride buldum mesela dediğim gibi eğitim şart buna bence