Merhaba Arkadaşlar

Merhaba arkadaşlar. Adım Muhammed, İstanbul'da yaşıyorum. Uzun süredir paylaşımlarınızı takip ediyorum ancak üye olmak şimdiye nasipmiş. İlk ve tek motosiklet tecrübem hüsranla sonuçlanmasına rağmen -nedendir bilmem- içimdeki motosiklet sevdasını bir türlü yenemedim ve bir motosiklet almaya karar verdim. Forumdaki değerli arkadaşların tecrübelerinin ve tavsiyelerinin faydalı olacağına inanıyorum. Şimdiden herkese teşekkürler...

Teşekkür ederim, Allah hepimizi kazadan korusun. İlk scooter tecrübem kazayla sonuçlandı ama benim için ders oldu :) Scooter-motosiklet arasında git gel yaşıyorum. Motosiklete karar verirsem YBR alternatiflerim arasında. Açıkçası benim motosikletten temel beklentim rahatlık ve güvenlik. Ara sıra da şehir dışı yapmak istiyorum. Bu konuda tavsiyelerinizi almak isterim.

Ekipmanlarla birlikte en fazla 7-8 bin tl civarı harcamayı düşünüyorum. Ekipmanları da işin içine kattığımda Xmax 250 veya pcx 150 bütçemi aşıyor maalesef. Küçük lastikli scooter lar da bana çok güvensiz geliyorlar ama bu sadece varsayımım. Gerçekten öyle midir bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar