- Konu Yazar
yaklaşık 1 aydır siteyi takip ediyorum ve artık aranıza aktif olarak katılmak istedim.
15 yaşlarımda sanırım jawa nın yapımı olan cz 180 lik bir motorum ulmuştu.
ağır, hantal ve kaya gibi bir motordu.
son derece ağır şartlar da bana 5 sene dayanmış; hiç sorun çıkartmamiş bir motordur. sattığım zaman elim ayağım kırılmış gibi hissetmiştim kendimi.
geçen sene bir arkadaşım motor alınca içimdeki duygular yeniden uyandı. arkadaşım sıkışınca motorunu ben aldım (mondial mt 125). bana yeter demiştim ama bir sene geçti aradan ve motor benden bu kadar demeye başladı bile.
bir aydır sitedeki bütün kıyaslamaları ve yorumları takip ediyorum.
en sonunda motorumun gaz teli kopup beni yolda bırakınca, o gazla gidip siyah ybr mi aldım. şimdi 130 km de.
siteye motor için fikir alma amacıyla girmiştim ama muhabbet beni sardı doğrusu.
aranızda olmak benim için büyük mutluluk olacak.
hepinize kazasız, belasız, keyfli günler arkadaşlar.
15 yaşlarımda sanırım jawa nın yapımı olan cz 180 lik bir motorum ulmuştu.
ağır, hantal ve kaya gibi bir motordu.
son derece ağır şartlar da bana 5 sene dayanmış; hiç sorun çıkartmamiş bir motordur. sattığım zaman elim ayağım kırılmış gibi hissetmiştim kendimi.
geçen sene bir arkadaşım motor alınca içimdeki duygular yeniden uyandı. arkadaşım sıkışınca motorunu ben aldım (mondial mt 125). bana yeter demiştim ama bir sene geçti aradan ve motor benden bu kadar demeye başladı bile.
bir aydır sitedeki bütün kıyaslamaları ve yorumları takip ediyorum.
en sonunda motorumun gaz teli kopup beni yolda bırakınca, o gazla gidip siyah ybr mi aldım. şimdi 130 km de.
siteye motor için fikir alma amacıyla girmiştim ama muhabbet beni sardı doğrusu.
aranızda olmak benim için büyük mutluluk olacak.
hepinize kazasız, belasız, keyfli günler arkadaşlar.