merhaba arkadaslar

merhaba yeni üye oldum izmirdenim, endurolar konusunda biraz bilgi istiyorum özelliklede fiyatları konusunda bana yardımcı olabilecel arkadaslara simdiden tesekkürler.... :pr:

Altancakir, foruma hos geldin...ancak daha spesifik sorular sormazsan dogru durus bir yanit alabilecegini sanmam.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
altan hosgeldin pisayadaki ikinciel motosiklet fiyatlari motorun durumuna gore degiskendir ikinciel ilanları inceleyerek fikir edinebilirsin istersen distiribütör firmalardan motosikletlerin sıfır fiyatlarını ögrenebilirsin.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hosgeldın altancakir, forumun en deli üyesi olarak sana seslenıyorum :) gel takil bize sende iyi eleman olacaksın :)

En güzeli sen bir motorsiklet derkisi al onların arkasında 0km ve 2. el Bütün modellerin fiyatları var Umarım ilk mesajın son mesajın olmaz hoşgeldin...

simdiden tesekkürler...sanırım bu konuda yeni oldugumun farkında olup daha dikkatli olmam gerekli mesala en azından biraz motor fiyatlarını arastırıp daha spesifik sorular sormak gibi...neyse tesekkürler herkese ....

Hosgeldin öncelikle altan,
bence motor satıcılarını gez, hem fiyatlar hakkında kafanda ortalama bir rakkam oluşturursun, hemde motorların durumlarını görürsün, nx'sinde dediği gibi dergilerdende fiyatlar hakkında bilgi sahibi olabilirsin,

öehuehue yaws arastır bütün motor sitelerini araştır 2.el motor dergisi falan al

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Motorize dergisinin son sayısındaki sıfır motosiklet fiyatlarını
bu hafta siteye ekleyecegim

ehueheu skull helal sana 4o yılda bı ıse yarıyacan :) heuehueh

heuuhu skull valla
new_blowingup.gif
bu awatayı koymusun benı korkutuormusun lem :)

ehueheu waouvvvv avatara bak ehueheuhue

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar