merhaba arkadaşlar yeni üye oldum

Ben daha yeni üye oldum.Bi arkadaşın tavsiyesi üzerine ve şöyle bi gözattımda burda gerçekten iyi vakit geçirebileceğime inandım yalnız bilmediğim çok şey var gerçekten yardım edip beni aranıza alırsınız inşallah...:)

aramıza hosgeldı arkadasım bu sıte bagımlılık yapar heeee neyse umarım kalıcı ve katılımcı olursun:rendeer:

hepinize çok teşekkürler arkadaşlar inşallah kalıcı ve katılımcı olcam bu arada katılmamı isteyen arkadaşım kraljamese tşkr ediyorum...

::hosgeldi aramıza umarım iyi vakit geçirirsin paylaşımlarını bekliyoruz:wiinkk:

Moderatör (forrap)
Aramıza hoşgeldin:cat:

Ancak,başlığı yanlış yere açmışsın.Başlığı Moto Sohbet 'ten olması gerektiği yere yani tanışma bölümüne taşıdım.Başlıklarını doğru yere açmaya özen gösterirsen sevinirim.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hoşgeldiniz aramıza sanırım elazığdan katılıyorsunuz serdar arkadaşımızda var orda.belkide tanıyorsunuzdur kendisini.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kalıcı Ve Katılımcı Olman Dileği İleee :):):):)

hoşgeldin kanka!!!! nbr hehe zart zurt (25 olayına kıl oldum =) )

Hosgeldin, Burada motosikletle ilgili her türlü sualine cevap bulabilecegine inanıyorum arkadasım
Bu gün yepyeni bir dünyanın kapılarını araladın yolcu,
burası motorcunun huzura erdiği yerdir, burası motorcuyu her yönden anlayan kendisi gibi insanları cevresinde her an görebileceği yerdir, burası rüyaların gercek oldugu, sınırların kalktığı yerdir, burası aklının bir köşesinde hep olan ama bir türlü adını koyamadıgın yer, evet..
07npphighwaycopyqd8.jpg

ya hepinize çok tşkr ediyorum gerçekten çok sıcak bi ortammış yalnız sınava kadar pek giremicem dualarınızı bekliyorum...derslere sarılmalıyız inşallah başarıcaz ... serdar abiyi kraljames sayesinde tanıyorum... ümmet abi saygılar

diğer arkadaşlarımızında söylediği gibi bağımlılık yapıyor burası motor almadan önce buraya kesinlikle uğramanızı tavsiye ederim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar