Merhaba Arkadaslar.lütfen Yardımcı Olun.

BEN BURSADA İKAMET ETMEKTEYIM VE YAKLASIK 2 HAFTADIR ARASTIRIYORUM AMA DAHA BIR YERE ODAKLANAMADIM :( SEHIR ICI KULLANIM ICIN VE HAFTA SONLARI DAĞ GEZİSİ YAPMAYI PLANLIYORUM YANI HAFIF RAMPA LAR LA KARSILASACAGIM O YUZDEN BANA NEYI ONERIRSINIZ BUTCEM 2000 YTL EN FAZLA

ARASTIRDIKLARIM

1-KANUNİ CLASSİC 125

1_siyah_b.jpg

2-MONDİAL Mondial 125 ZN

urunresimgor.php

ONERILERINIZI BEKLIYORUM

SIMDIDEN TESEKKURLERIMI SUNARIM.

SAYGILARIMLA
TURGAY

Son düzenleme:
öncelikle hoşgeldin turgay. bursa'dan yeni yüzler görmek güzel. umarım ehliyetin vardır.

Evet Ehlıyetım ı Temmuz Da Alacagım Ve Yenı Yazıldım Henuz.

2000 YTL ye git yamaha cynugs al 1980 ytl kampanya var çinlerden uzak dur............

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
rampadan kastın asfalt(düzgün) yol ise adamakıllı bir scooter için sorun olmaz.
vasco nun da dediği gibi kampanyada olan yamaha ve suzuki scooter lar var, bu paraya japon malı motor varken çin malı alınmaz.

Arkadasım al bi yamaha bws her yerde gezersin.2. el alabilirsin o parayla.

aramıza hoşgeldin turgay daimi olman dileğiyle

Dostum Kanuni Scooter kullanmıştım oldukça rahat... Dağ bayır tanımıyo :) Ama mondialler de öYLe biliyorum ben :) seçim senin :)

Bence Kanuni Classic 125cc alma bende var birtane değişmeyeni kalmadı oda zar zor garantiye soktular 850 km de krank değişti daha ne diyeyim akü desen ayrı dert geçenlerde garantinin bitmesine 1 ay kala egzoz susturucularıda gitti herhalde onu tam ayarlayamamışlar garanti bitmeden bozuldu onuda gittim değiştirdim egzoz komple değişti km teli desen ha bire kopuyor valla çinli zealsun olan ilk motorum bu kadar yormadı beni neyseki onuda sattım aldım bir kawa kafam rahat benim tavsiyem al bir kampanyalı japon motor kafan rahat olur yamaha cynugs rs vs.

BEN BURSADA İKAMET ETMEKTEYIM VE YAKLASIK 2 HAFTADIR ARASTIRIYORUM AMA DAHA BIR YERE ODAKLANAMADIM :( SEHIR ICI KULLANIM ICIN VE HAFTA SONLARI DAĞ GEZİSİ YAPMAYI PLANLIYORUM YANI HAFIF RAMPA LAR LA KARSILASACAGIM O YUZDEN BANA NEYI ONERIRSINIZ BUTCEM 2000 YTL EN FAZLA

ARASTIRDIKLARIM

1-KANUNİ CLASSİC 125

1_siyah_b.jpg

2-MONDİAL Mondial 125 ZN

urunresimgor.php

ONERILERINIZI BEKLIYORUM

SIMDIDEN TESEKKURLERIMI SUNARIM.

SAYGILARIMLA
TURGAY

2MOTORODA BAKTIM bence neolursa olsun mondialden uzakdur sakın motorun görünüşü sneı cezbetmesin kanuniyede baktım tipi pek hoşdeğil zaten yokuşlardada çok verimli olacagını düşünmüyorum serı bi motor değil bütceyı biraz daha zorlarsan çıtayı yükseltirsin daha iyi bi motor alırsın uzun süre kullanırsın birazdaha bekle istersen umarım aradığını bulursun

bende yamaha bws tavsıye ederım dag bayır tanımaz saglamlıktan yana hıc supen olmasın

aramıza hoş geldin. mondial almanı pek önermiyorum:farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar