Merhaba arkadaşlar istanbuldan aranıza katılıyorum

Merhaba arkadaşlar istanbuldan aranıza katılıyorum. motorum yok ancak motosiklet merakım var. inşallah kısmet olursa bakıcaz. öncelikle motosiklet forumlarına bir göz atak dedik.

Hoşgeldin Forumda çok faydalı konular var okuyup motor almadan önce bilgi sahibi olabilirsin. Kısmetse motorunuda alabilirsin

hoşgeldin dostum ama motor işi aklına yatmaya başladıysa çok yakında alırsın bi tane :) zira aşıyı almışa benziyorsun hayırlısı olsun

motosiklet tavsiyelerinizde bekliyorum. 15.000 tl ye kadar bütçeyle sizce başlangıç için ne almalıyım. birden profesyonel olunmuyor tabiki. alınabilecek motosiklet tavsiyelerinizi bekliyorum.

asbaran_54 doğru demiş sen aşıyı almışsın git hiç düşünme bitane honda cbr 250r al. bu arada hoşgeldin. ""bi sakaryalıyı onaylıyacağım hiç aklıma gelmezdi"" :)

erdem bu taş bana geldi galiba :) aslında doğru söylüyorsun katılıyorum sana onaylanacak çok adam yok sakaryada yolun düşerse beklerim

Hoşgeldin dostum bende yeniyim ve hala alabileceğim modele karar vermedim ama honda eğitim merkezine kayıt yaptırdım suan ilk 3 kura nisnda var düşünürsen beraber takılırız insallah motorlarımızda beraber alırız. Bende İsatanbuldayım

adem hoşgeldin bu arada tanıdık simaları görmek ne güzel :) tanıdık simaları ve motorları :) Selamlar baran hocam :)
erdem bu arada ademin boyu 180 civarıysa hyosung dan başka çaresi yok. cbr ona küçük gelir demedi deme :) bide hyo her şartta hondayı döver. geçenlerde bi foruma yazdığımı aynen kopyalayayım bari :)

HYOSUNG GT250R 'ın CBR250R göre "honda markasını saymassanız" çok artısı var.

- beygiri yüksek motor (dolayısı ile daha ivmeli daha yüksek hız)
- çift silindir
- Daha kalın arka teker
- ön tekerde çift fren diski
- Tasarım (Acayip ilgi çekiyor, R6 ile kimse resim çektirmek istemedi şimdiye kadar ama hyo ile bir sürü kişinin resmi var )
- racing tarzı sürüş pozisyonu

Eksik tarafları;
- honda kalitesi
- egzosunun soba borusu gibi durması
- ağır olması
- boş vitesi bulmanın honda kadar rahat olmaması

Ama hyosungunda kalitesine laf etmemek lazım. Herkesin aklındaki 2008 öncesi krank kırma problemi artık yok. Malzeme kaliteside iyi. Bunun dışında 1 sene kullandım ne servisinden yana ne motordan yana nede ikinci el pazarından yana bir sıkıntı olmadı.

Boy 180 ve üzeriyse, kilo 80 üzeriyse zaten tek seçenek hyo cbr250r küçük kalıyor

ASBARAN_54 inşallah kardeşim bende beklerim derince/60evlerdeyim
mehmet kardeşim honda iyidir hyo da iyi haklısın çift silindir falan filan ama sadece falan filan. honda iyidir

ASBARAN_54 inşallah kardeşim bende beklerim derince/60evlerdeyim
mehmet kardeşim honda iyidir hyo da iyi haklısın çift silindir falan filan ama sadece falan filan. honda iyidir

Herkes kendi motorunu övüyo napcan işte kardeşim :) motorların ikiside güzel kendini kanıtlamış motor, ikisinede iyi bakarsan seni üzmez. Bence tamamen tarz meselesi. Yanyana koycan hangisini beğeniyosan alıp çıkcan bukadar.

adem hoşgeldin bu arada tanıdık simaları görmek ne güzel :) tanıdık simaları ve motorları :) Selamlar baran hocam :)
erdem bu arada ademin boyu 180 civarıysa hyosung dan başka çaresi yok. cbr ona küçük gelir demedi deme :) bide hyo her şartta hondayı döver. geçenlerde bi foruma yazdığımı aynen kopyalayayım bari :)

HYOSUNG GT250R 'ın CBR250R göre "honda markasını saymassanız" çok artısı var.

- beygiri yüksek motor (dolayısı ile daha ivmeli daha yüksek hız)
- çift silindir
- Daha kalın arka teker
- ön tekerde çift fren diski
- Tasarım (Acayip ilgi çekiyor, R6 ile kimse resim çektirmek istemedi şimdiye kadar ama hyo ile bir sürü kişinin resmi var )
- racing tarzı sürüş pozisyonu

Eksik tarafları;
- honda kalitesi
- egzosunun soba borusu gibi durması
- ağır olması
- boş vitesi bulmanın honda kadar rahat olmaması

Ama hyosungunda kalitesine laf etmemek lazım. Herkesin aklındaki 2008 öncesi krank kırma problemi artık yok. Malzeme kaliteside iyi. Bunun dışında 1 sene kullandım ne servisinden yana ne motordan yana nede ikinci el pazarından yana bir sıkıntı olmadı.

Boy 180 ve üzeriyse, kilo 80 üzeriyse zaten tek seçenek hyo cbr250r küçük kalıyor

eywallah hayırlısı olsun selam Mehmet selam erdem öncelikle mehmetcim senin hyo'ya tiger egzoz taktım ayrıca montajını da kendim yaptım hiç fena olmadı... artık alışma sürecini çoktan atlattım ve 600 ya da 1000 bakmaya başladım bile :) seneye bu dönemler alacam aksilik olmazsa. erdem bakalım yolumuz düşerse bakarsın çayını içeriz teşekkürler :)

motosiklet tavsiyelerinizde bekliyorum. 15.000 tl ye kadar bütçeyle sizce başlangıç için ne almalıyım. birden profesyonel olunmuyor tabiki. alınabilecek motosiklet tavsiyelerinizi bekliyorum.

aramıza hoş geldin

vitesli motorla başlamayı tercih edersen başlaman için kaliteli bir motor olsun dersen ktm duke 125 kesinlikle

ama daha uygun ve piyasası olan birşey dersen cbr125r olabilir

daha uygun dersende benim motorum cbf150 ama tavsiyen 150cc veya 15 hp üzerine çıkmaman

dostum forumu okuduysan ve bilinçli bi motor kullanıcıs olmak istiyorsan 250cc bi motorla başlangıç yapılmayacağınıda bilirsin
bilmiyorsanda araştır

cbr 250 ile hyoyu karşılaştıran arkadaşım gt250 r da 600 lük kasası var heybetli eyvallahta arka fren çift kaliper çok kuvvetli acemi adam değil 600rr kullanan adam bile kaydırıyor onla ve başlayan adam o pozisyonda nasıl motor kullansın ben onunla 10-15 km yol yaptım belimi ağrıttı

senin bütçen var sana tavsiyem kaliteyi tat duke 125 al 10-15 bin km kullan sonra o tecrübeyle kararını verirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar