- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar istanbuldan aranıza katılıyorum. motorum yok ancak motosiklet merakım var. inşallah kısmet olursa bakıcaz. öncelikle motosiklet forumlarına bir göz atak dedik.
ASBARAN_54 inşallah kardeşim bende beklerim derince/60evlerdeyim
mehmet kardeşim honda iyidir hyo da iyi haklısın çift silindir falan filan ama sadece falan filan. honda iyidir
adem hoşgeldin bu arada tanıdık simaları görmek ne güzeltanıdık simaları ve motorları
Selamlar baran hocam
erdem bu arada ademin boyu 180 civarıysa hyosung dan başka çaresi yok. cbr ona küçük gelir demedi demebide hyo her şartta hondayı döver. geçenlerde bi foruma yazdığımı aynen kopyalayayım bari
HYOSUNG GT250R 'ın CBR250R göre "honda markasını saymassanız" çok artısı var.
- beygiri yüksek motor (dolayısı ile daha ivmeli daha yüksek hız)
- çift silindir
- Daha kalın arka teker
- ön tekerde çift fren diski
- Tasarım (Acayip ilgi çekiyor, R6 ile kimse resim çektirmek istemedi şimdiye kadar ama hyo ile bir sürü kişinin resmi var )
- racing tarzı sürüş pozisyonu
Eksik tarafları;
- honda kalitesi
- egzosunun soba borusu gibi durması
- ağır olması
- boş vitesi bulmanın honda kadar rahat olmaması
Ama hyosungunda kalitesine laf etmemek lazım. Herkesin aklındaki 2008 öncesi krank kırma problemi artık yok. Malzeme kaliteside iyi. Bunun dışında 1 sene kullandım ne servisinden yana ne motordan yana nede ikinci el pazarından yana bir sıkıntı olmadı.
Boy 180 ve üzeriyse, kilo 80 üzeriyse zaten tek seçenek hyo cbr250r küçük kalıyor
motosiklet tavsiyelerinizde bekliyorum. 15.000 tl ye kadar bütçeyle sizce başlangıç için ne almalıyım. birden profesyonel olunmuyor tabiki. alınabilecek motosiklet tavsiyelerinizi bekliyorum.