çok teşekkürederim arkadaşlar.. umarım kalıcı olurum ki öyle görünüyor. sıcak bir ortam hepinizi saygıyla selamlıyorum..
evet ilk motorum, ancak daha once tecrubelerım vardı fakat acemıce idi.
şu anda havalardan dolayı pek binme fırsatım olmadı.. ama çok memnunum diyebilirim..
hayırlı olsun.kazasız kullanmanı dilerim..3 sene önce aynı duyguları yaşamış bi motorcuyum. ank.neresindesiniz? ben çank.yıldız,dayım.görüşlerimi sizinle paylaşabilirim.isterseniz...ben keeway 150 almıştım..25.000 km. yaptım.elden çıkardım.yine bakıyorum.ne alırım diye.sizin görüşlerinizden de faydalanmak isterim.resim koyma benim de problemim. birisinin yanınızda tarif etmesi lazım..öyle uzaktan tarifle ben yapamıyorum..
[ımg]reco0004[/ımg].................
sevgili üstad
ysrgnys, ilginize çok teşekkürederım mutlaka görüşmek isterim,sizin gibi bu işe yıllarını vermiş insanlarla görüşmekten onur duyarım.. uzun bir araştırmadan sonra bu markayı tercih etmiş bulunuyorum bir diger sebebi ise 4 yıl önce jinlun ankara balgat bayii sinde çalışmıştım. sizide jinluncu yaparsak,
hep hayalım olan bir CRUİSER gezisi planı yaparız dıyorum.:cat:
inşallah
heyt bi jinluncu daha kazandık

kazasız belasız kullanırsın ins :cat:
eyvallah kardeşım. evet artık jinluncuyuz.. umarım güzel anlar bizimle birlikte olur.. eger bi balıkesir-bandırma seyahatım olursa seni mutlaka ararım..

jınlunları toplasak bi ara :bounce: