Merhaba Arkadaşlar Ben Fakirim Motorum 125 Lik :)

bu aksam bu ıkıncı baslık rastladıgım: biri fakırım der biri patronun motoruna havasına sulanır. Abi harbı iyı guldum be. Dostum arkadaslarında dedıgı gıbı acitasyon durumlarımı, yoksa harbi geyıkmı bılmem ama gönlünün cc si buyuk olsun. Burada gonlu dar adama rastlamadım ben hepsı zengınkı ne zengın sen de umarım ole olursun. Rüzgarın bol oLa....

sen İnnovayla ben fakirim diyon...mondıcıler zonghsenciler ağlar intihar ederler valla...:mrgreen:

İnnova satış fiyatı...3300 törkiş liras...paran var çaktırmıyon...:p

bende 125 lik alcam ama ben zenginim :cherry:

dostum kredi kartlarının toplam limitini söylesene...ona göre zenginlik dereceni söyleyeyim...baz alınması gereken detay bu ...ben söylersem sitedekilere ayıp olur...görmemişin kartı olmuş derler...:p

Son düzenleme:
dostum kredi kartlarının toplam limitini söylesene...ona göre zenginlik dereceni söyleyeyim...baz alınması gereken detay bu ...ben söylersem sitedekilere ayıp olur...görmemişin kartı olmuş derler...:p

limit olsa ne olur olm...gel sanada cıbıf 250 alalım diyorum yanaşmıyon korkudan...:p bak cıbıf 250 hayranı olduğunuda yeni öğrendim...gel alalım sanada işte nazlanma...:cherry:

Ben de fukarayım o zaman:pale:
gönlümüz zengin olssun beaa:cat:
Motorları değişek mi:p (İstanbul Türkçesi)

Kazasız belasız sürersin işallah:cat:

limit olsa ne olur olm...gel sanada cıbıf 250 alalım diyorum yanaşmıyon korkudan...:p bak cıbıf 250 hayranı olduğunuda yeni öğrendim...gel alalım sanada işte nazlanma...:cherry:

kanka uçuşa geçtin yine...:)napim ben 250 yi...cbf 150imle mutluyum...mesudum...:p

sevenlerin arasına girme...:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin fakir ama gururlu arkadaş.Duygularını açıkça ifade etmen çok hoşuma gitti.İNşl kalıcı olursun:d

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar