Merhaba Aprilla Atlantic500

Merhaba arkadaşlar ben Cem 34 yaşındayım kadıköy istanbul da araç ses ve görüntü sistemleri ile ilgili bi garajım var.
Uzun bir aradan sonra tekrar motor a dönüş yaptım bir önceki motorum burgman400 dü bu sıralar yine uygun ortamı yakaladım ve ailem ne oluğunu anlamadan Aprilla Atlantic 500 sahibi oldum, Kaygıları ön planda tutmayan birisi olduğumdan alırken araştırma gereğide duymadım ama biliyorumki sizlerinde fikir ve katkıları ile istediğim tarz a çevirebileceğim bir araç aldım. Sizlerle keyifli vakit geçirebileceğime inanıyorum ve aktivitelere katılma arzusu ile yanıyorum :wiinkk:

Cem bey iyi günler. Ben fikir vermek değil fikir almak istiyorum atlantic 500 hakkında
Bazı yazılar çok iyi bazıları ise motoru yeriyor siz yeni bi kullanıcısı olarak ne söylersiniz motor hakkında
Ufak scotterım var böyle bi motoruda hafta sonları kafa dağıtmak, uzun yol yapmak doğrusu gezmek için düşünüyorum ne dersiniz sizce alınmalı mıdır?

Merhaba bu benim içinde yeni bir deneyim oluyor daha çok yeni olduğumdan sizi yanılta bilrim ama kısa zaman sonra daha sağlıklı tanıöış olucam kendisini söyliyebileceklerim burgman 400 den aşırı seri, geniş ve zevkli olduğu. Motoru yatırma konusunda daha başarılı virajlada bende yol için şuan hazırlıyorum şehir içinde zevk alına bileceğini sanmam dez avandaj olarak şuanda en büyük eksik fren sabitlenmiyor yani eğim de duruyorsanız mutlaka eliniz frende olmalı park içinde düz yerler bulmalısınız. ama şimdilik çok zevkli hemde çok :D

Park için düz yer kesinlikle şart sanırım 250 kglık bir motoru sabitlemek kolay olmamalı
Bakım yaptırdınız mı aldıktan sonra yani bakım masrafları ağır mıdır ( öğrenci olduğumuzdan )
İvmelenmesi ve seriliği hakkında herkes olumlu konuşuyor tabi bunun yanında me yaktığıda önemli hiç hesapladınız mı acaba ?

şuan yol bilgisayarı 4,7 diyor önümüzdeki hafta bakım yaptıracağım, aldığım arkadaşım yeni yaptırdığını söyledi ama ben yinede motorumu tanımak için tekrar bakım yaptırmayı düşünüyorum sonucu paylaşırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar