Merhaba abilerim

Abilerim dediğin için ben bişey yazmıyorum. Ama motosikleti ablalarında kullanıyor demeden geçemeyeceğim.

Öncelikler hoş geldin aramıza kalıcı olman dileği ile sonrasında /benim 13 yaşında bisikletim bilem yoktu:pr: yeni nesil işte trafiğe kapalı alanda tavsiye ederim zaten forumdaki arkadaşlar senin kulaklarını çekerler...:)

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Burak hoşgeldin. Bütün nasihatları okumuş ve kabul etmişsin. Bana diyecek bişey kalmamış. Kendine dikkat et kardeşim.

abi seninki kötüyse ben birşey diyemem demekki iyi bizimki alıyorlar abi

koçum baq sana o mesajı yazan abin hem senden hem benden çok daha tecrübeli.babnın oğlu değil.ilk mesajında saygısızlık yapma:farao:senin iyiliğini düşündüğü o kadar aşikar ki:cyclopsanehliyetin yok.ve korumalık kullanmadığından da adım gibi eminim.kardeşimde 13 yaşında dün motordan düştü.eli ve dizleri parçalanmıştı.eve geldi bide benden dayak yedi.babam elimden alınca benm babam iyimi oldu.hayırlı olsun demek için gelmiştim.ama bu tavrın hiç hoş değil.:farao:umarım bizi üzmessin:wiinkk:

Kasti birşey yaptığını düşünmüyorum (yaşını göz önünde bulundurarak)

Kim motosiklet hevesi başladıktan sonra binme dendiğine dinliyebilir yada bunu ne kadar uygulayabilir?
ben yapamıyorum en fazla 2 gün uzak duruyorum uzak durmakdan kastım duramıyorum gidiyorum yıkıyorum ama çalıştırıp sürmüyorum. 2 günün sonunda gene bi hatay turu :p

ha şu varki ben 13 yaşında başlamış olsaydım ki imkansız ailem şimdi bile nasıl kızıyor =) evimin bi yeri olsaydı böyle büyük bahçe falan oralarda kendimi geliştirirdim sanırım

neysee çok uzattım =) hoşgeldin kardeşim. (ne güzel benden küçüklerde var =)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
lenn
ben 13 yaşımda uzun eşşek oyuyodum mahallede. taso maso vardı.
ne güzel aile yaa. şak diye motor alıyolar
ben bi castello aldırcam diye etmedğim kalmamıştı :)

sadece bekle derim bazı şeyleri trafikte öğreneceğine bekleyerek öğren hoşgeldin......:)

dıkkatlı ol genclık atesıne kaptırmak kendını ben senın yasındayken bısıkletten dusup cenemı kırmıstım hız hevesım yuzunden ona gore,,HOSGELDIN KARDESIM BU ARADA:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar