Mereti aldık ama kullanmayı bilmiyorum

Hocam Allah muhafaza o motor 1000cc Valla arkadaşlar arasında ölüm makinesi diyoruz biz buna.
sahibinden.com 'a koymanızı tavsiye ederim. honda bayi modeline ve aksesuarlarına göre size fiyat çıkarır.
bilen biriyle satmanızı tavsiye ederim.
öğrenecekseniz aynı tipe benzer cbr125r var bunu öneririm

arkadaşlar bu konuya mesaj yazmak için zahmet etmeyin. dün kayıt olmuş, motorun fotosunu google'dan almış koymuş, altına da saçmalamış.

mod arkadaşlar konuyu direk silebilir.

Her şeyi geçtim lastik yanaklarına bakılırsa o motorla sağlam viraj alınmış.
Söyledikleriniz inandırıcı gelmedi

Sen Mantar Tabancaları İle Oynayıp Alacağa Karşlık ANLAMADAN EL BOMBASI Almışsın,,,

Oynaması Dahi Korkutur Adamı,
Tanıdığın Güvendiğin Birilerine Teslim Ederek Eğitim Al,
Veya SAT GİTSİN,

Yoksa Bir Heves Uğruna SAKAT KALABLİRSİN Hatta ÖLEBİLİRSİN...

Ben gelip bir bakayım istersen motor neymiş. Görünüşe göre bana bile fazla o motor.

Şöyle birşey de yapabiliriz.

Sen bir kamyona koyup o motoru bana yolla veya ben gelip alayım. 2-3 sene motoru terbiye edip senin altında düzgün durmasını öğreteyim, belki ben onu evcilleştirdikten sonra gönül rahatlığı ile binebilirisin. Sen de o arada kursa mursa git. :)

(Adamda ki şansa bak. biz binmek için bulamıyoz, kardeşimiz tablo olarak duvara asmak için o motoru ele geçirmiş. Kaderimi öpeyim :)

Herkes bnm gıbı rahatsız değil ki , 40 günlük motorcuyken bir tur atıp gelcem dedim . Eskişehir bozüyük yapıp geldım , tabı radar yok sıııık sıııık sııık

Selamın aleyküm.

Abilerim kardeşlerim. adım mümtaz yaş 28 bursadanım

İş gereği elime bi motosiklet geçti takas karşılığı satamadık elimizde kaldı.

üstüne bindim ettim baktım izledim çok hoşuma gitti meret. bende kullanmak istiyorum.

eskiden otomatik vites motosiklet kullandım

bu vitesli. bir arkadaş yardımcı olmaya çalışıyor ama pek anlamıyor oda. araba kullanıyorum vitesleri az çok çözdüm.

kapalı alanda sürüyorum ileri geri olarak ama arkadaş hararet yapar bu dedi 1.viteste sürekli kullanmaktan masraf açarmış çok bu doğrumu bi sormak istedim. çünkü 15 20 dk 10 km 30km hız a yükseliyorum ancak korkuyorum bide.

etrafımdaki bi motorcuya götürdüm biz bundan anlamayız dedi motorum honda marka yetkili bayiye gittim kışlık lastik aldım (kamyonetle götürdük)

bursadan olup bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa cok sevinirim yada burdan bana yardım edebilecek yorumlar yapanırsanız cok sevineceğim. şimdiden teşekkür ederim cok uzun oldu kusura bakmayın

Allah hiçkimseye kaza bela vermesin

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:14 ----------

Buda resmi arkadaşlar bursa hürriyetten gören arkadaşlar olursa bi uğrayın yanıma :)

http://i.hizliresim.com/yA8mNn.jpg

Bende Hürriyet'teyim kimlerdensin sen dostum ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar