mereneme merhaba der...

Merhabalar,

30 yaşındayım... İstanbul'da oturuyor ve çalışıyorum. Babam gençliğinde sıkı motorcuymuş. Jawası ile tüm ege ve akdeniz kıyılarını arkadaşları ile gezmiş... Ben çok hatırlamıyoruma ama anlatırlar biz de (ablamla) küçükken çok binmişiz o motora. Hatta kaza bile geçirmişiz ufaktan. Galiba ordan geliyor motosiklet merakı. Ayrıca gençliğimden çok fazla bisiklet üzerinde zaman geçirmişliğim de vardır. Bakalım ancak 30 yaşına kadar sabredebildim. Okuldu, işti, askerlikti, evlilikti derken sonunda zamanı geldi. 27 Ağustos'ta sınava girdim, 3 hafta sonra da pratik var sonra ehliyet. Şu anda yeterli detayda eğitim veren bir yerden eğitim de alıyorum. Bir Cruiser almak hedefim.

Birkaç haftadır bu sitede forumda yazılanları takip ediyorum. Ayrıca birkaç siteden daha (yerli ve yabancı) motosiklete başlamak ve sürüş teknikleri ile ilgili yazılar okuyorum. Bakalım her söylenenden birşeyler çıkarmaya çalışıyorum ama en önemlisi şu aldığım derslerdeki deneyimlerim.

Görüşmek dileğiye.... Hoşgeldim... :king:

Hoşgeldin mereneme abi inşallah gönlündeki Cruiser a sahip olursun,sakın ola kasksız yola çıkma,yolun uzun olsun :rendeer:

arkadaşlar Gamze Özçelik'gin görüntülerini merak ettim nerden buluruz? bilen var mı?

gerçe3k abi kim peki ordaki evet evet o gamze değil benim yok o benim kulağıma anlatsın :flower:

merhaba dostum, aramıza hoş geldin. :rendeer:

nokta biden fazla yere yazman biraz hoş değil dostum :cat:

:rendeer: kimsenin cevap vermemesi çok hoş mu? :salut:

Abicim baygın bir kız varmış o videoda,zaten nokia telefonla çekmişler yani amatör gerçek olsa dayım kaliteli yapardı bak diğerlerine

nokta eyer doğruysa merak etme en kısa zamanda kazaa imesh edonkey gibi server lara düşer web sitelerinde bulamazsın çok zor.. :cat: bulursan PM ' yi bekliyorum. :queen: :flower: :thumleft:

benim haberim falan yok videodan :santa: motor aramaktan , yüzmekten haber mi izlioz :pale:

Var abi web sitelerinde. Sölemim yeri deil diyorum söyletiyosunus :cherry:

Bir aralar bir yazı görmüştüm mobiletin lastiklere çamaşır ipi takıyorlarmış zincir niyetine.Eğer motorsikletim olsa çok şanslı olurdum o yönden çünkü Lüleburgaz da kar,yağmur pek olmaz kuru kış olur arada yağmur yağar kalın giyinince yeter,siz ne giyiyorsunuz bacaklar için bir ısıtma falan kullanan varmı??? Birde kuryeleri düşünelim yaz-kış iş iş :rendeer:

valla ya ulam kuryeler yaz kış kullanıyorlar, neden sezon muabbeti var anlamadım? gerçi o adamlar 7/24 motor tepesinde ama tecrübe kazanılabilir die dusunuyorum ( kazanınca kullanırsın gibi bi kelime görmek istmeiorum :flower: )
hem ayrıca kimse kışın kullanma demedi bana :queen: hem üşiyicemide donucağımıda bilsem (motorum olsa) gene binerdim ki ona uygun(sohuğa) kıyafette vardır.

fuar gelllll, cbr250siz gelme, ya gelirse :salut:
neyse yazdıklarım uzadı bi kontrol ediyim :santa:

Ya okudukça dellendim başlıklar mı karıştı diye. Yeni arkadaşımız gelmiş selam veriyor, biz kimin nesinin derdine düşmüşüz. Yöneticimiz uyuyor muuu? :santa:

Sen bize bakma mereneme kardeşim, aramıza hoş geldin :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar