Merdivenleri Çıkmaya Başlıyoruz Kawasaki Ninja

Arkadaşlar motorumu sattım kısa bir macera oldu.9400 e gitti.
yalnız bu motoru düşünenler için söylemek istedim bu yüzden konuyu hortlatıyorum
arkadaşlar benim satma sebebim 250cc Egzozsuz bir motosiklet 7 lt yakarmı? baktırdım emin olun. benim kullanımda 7 litre yakıyor. alıcak arkadaşların aklında olsun.

Kocaeli İl Temsilcisi
yalnız bu motoru düşünenler için söylemek istedim bu yüzden konuyu hortlatıyorum
arkadaşlar benim satma sebebim 250cc Egzozsuz bir motosiklet 7 lt yakarmı? baktırdım emin olun. benim kullanımda 7 litre yakıyor. alıcak arkadaşların aklında olsun.

7 litre yakması çok tuhaf . R25 bile 14 bin çevirmesine rağmen 5 6 litre diyenler var . Eski kasayı bilmem ama 2015 ninja sl 3.5-4 litre yakıyor ortalama .

7 litre yakması çok tuhaf . R25 bile 14 bin çevirmesine rağmen 5 6 litre diyenler var . Eski kasayı bilmem ama 2015 ninja sl 3.5-4 litre yakıyor ortalama .

hocam alırken yakıyor denmişti motosiklet hakkında. eyvallah biraz yaksın iki silindir dedim.
20 liraya 60 65km yol yapıyordu motosiklet. oha dedim ve elimden çıkardım üzülsemde
birkaç ustaya gösterdim problem bulunamadı.
orjinal bir motosikletti ne kazası nede başka birşeyi oldu. motoruna anahtar değmemiş derlerya öyleydi. bakımlıydı ama gel gelelim okadarda çok yakıyordu
çok fazla buldum yakıtını 4 silindirden farkı yok neredeyse

bu arada düzeltme yapayım redline lerde kullanmıyordum ben motosikleti 15 bin devir kadran 13bin redline
6 bin on bin devir arası kullanıldı motosiklet

O motorun sıkıntısı vardır hocam ben 280km yol gittim hiç mola vermeden sadece benzin alayım diye durdum 140-160km/h arası gittim 100kmde 4.9lt yaktım arada 170leride gördüm performans egzozu'da vardı.Motosikletin orjinal olması bir şey degistirmiyor rodaj süresi nasıl geçti bilmiyoruz rodaj yağ ve benzinde sıkıntı çıkarabilir.
2ay ilanda kaldı alan olmadı benim motoru gelip bakan bile olmadı ilan süresi bitmeye yakın biri tesadüfen yolda gördü makineyi notere gittik:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:33 ----------

Hayırlı olsun, çok güzel ve temiz bir makina aldın, iyi günlerde kullan.

Yok çok temiz değilmiş; )

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar