Merdivenleri Çıkmaya Başlıyoruz Kawasaki Ninja

Merhabalar arkadaşlar birkaç gün önce yeni motosikletime kavuştum.
2010 model kawasaki ninja 250R Buyrun Resimler :)

ZVkpag.jpg

1kvB3Y.jpg

ngMpa5.jpg

lyjp8B.jpg

VLaNGy.jpg

vL5Vlm.jpg

Benim sahip olduğum 6.motosiklet oldu bakalım yavaş yavaş büyütüyoruz :)
Tekeriniz Düz bassın :cat:

Son düzenleme:
Hayırlı olsun, güle güle kazasız belasız kullanım. :) ayıp olmazsa ne kadara aldığını yazarımısın özelden bende bakıyorumda hocam.

Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin tekerin düz bassın diyeyim. İlk fotorafı biraz daha ilerden çeksen benim yelkenli de çıkacak tanışmak dileği ile tekrardan MAŞALLAH diyeyim

Motosikletiniz hayırlı olsun da başlığı görünce Kawa ile merdiven çıktığınızı zanneden bir tek ben miyim ? :mrgreen:

MT07den vazgeçip doğru seçimi yapmışsın.
Güle güle kullan kazasız belasız :)

hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin benimde kawa ile ayrılık vaktim geldi yeni sahibini bekliyor:cherry:

Hayirli olsun kazasiz surusler bende dusunuyordum fakat grenaj pahaliligini gorunce vazgectim :) Allah kaza bela vermesin

MT07den vazgeçip doğru seçimi yapmışsın.
Güle güle kullan kazasız belasız :)

Sağolun test edince yeterli olmadığımı düşündüm :)

hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin benimde kawa ile ayrılık vaktim geldi yeni sahibini bekliyor:cherry:

kısmet hocam ne yapalım :)

Hayirli olsun kazasiz surusler bende dusunuyordum fakat grenaj pahaliligini gorunce vazgectim :) Allah kaza bela vermesin

sağolun hocam, Koruma takozu mecbur, düşürmeyiz inşallah ^^

Güle güle kullan yalnız lastikler irc galiba, hele de motorun üzerinde gelen orjinal lastiklerse ömrünü çoktan tamamlamış demektir. IRC, üstüne üstlük bitik irc'yle binmeni kimse tavsiye etmez sanırım forumda. İlk fırsatta değiş, hatta fırsat yarat değiştirmek için.

Güle güle kullan yalnız lastikler irc galiba, hele de motorun üzerinde gelen orjinal lastiklerse ömrünü çoktan tamamlamış demektir. IRC, üstüne üstlük bitik irc'yle binmeni kimse tavsiye etmez sanırım forumda. İlk fırsatta değiş, hatta fırsat yarat değiştirmek için.

Yok hocam lastikler iki ay önce takılmış 5 aylık lastikler.
Elime para geçtiği an diablo rosso olacaklar inşallah

Hayırlı olsun,çok keyifli motosiklet almışsınız ancak arkadaşımız güzel noktaya değinmiş eğer lastikleriniz irc ise 2.viteste gaz açarken bile arka lastik bırakıyor dikkati elden bırakmayın :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar