Merdiven

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Valla benim merdivende çatıda gözüm yok ama her zaman hasta olduğum bikaç motoru umarım kullanmak nasip olur. mz 251, er 5, hornet, r6 s, vrsca.. umarım en az üçüne sahip olurum yada bundan sonra bir motosiklet sahibi olacaksam umarım bu hornet yada r6s olur.. İşin kötü yanı ben sahip olduğumda bu motosikletlerin zamanı geçmiş olacak iyice sanırım. etz zaten antikalaştı sayılır, er 5 üretimden kalktı, r6 s de yakında kalkar, hornetin kasasını değiştirdiler, vrsca eski model oldu.. olmuyor olmuyor olmuyor hep geriden takip ediyoruz böyle olmuyor..

abi helal olsun en güzeli ama sartlar bu tür al sat lara tr gibi bi ülkede izin vermiyo... Benim ilk motorum 200cc Cin li cross.. İlerde Ya 400 cc Yada 600 Cc Bi enduro ile yola dvm etmek istiyorum...

abi helal olsun en güzeli ama sartlar bu tür al sat lara tr gibi bi ülkede izin vermiyo... Benim ilk motorum 200cc Cin li cross.. İlerde Ya 400 cc Yada 600 Cc Bi enduro ile yola dvm etmek istiyorum...

Haklısın, umarım GT250R'ıma kazasız belasız uzun bir süre binerim.Yoksa 600cc'ye geçmek daha pahalıya mal olacak :)

hehe hayırlı olsun kardeş..
ben de kinetik pride ile giriş yaptım...

aslında bisikleti de ilave edersek üç tekerlekliye kadar bir gidişi var bu meselin :)
umarım çok geçmeden bir chopper alırım... ;)

Umarım çok daha iyilerine de sahip olursun. Hyo da çok güzelmiş.. güle güle kullan..

Arkadaş gtryi sattı şuan motosikletsiz ama inşallah istediğine kavuşur yeniden..
Şansızlıklar başlayınca insanın yakasını birtürlü bırakmıyor işte..

özer kardeş aynen en güzel şkilde büyültmüştüm bende ilk motorum pejo 105 mobilette idi sonra kanuni tigrina aldım şidide kanuni racer var sonrası artık ne olur bilmiyorum artık bakalım hayorlısı kazasız belasız sürüşler
:cat:

Uzun zamandır bu başlığa bakmamıştım. Sonradan yazılanlara cevap veremedim. Hepinize teşekkür ederim. Sağolun. :rendeer:

merdiven başlangıcı Yamaha YBR 125 bakalım hayat nerde bana dur diyecek. hayırlı olsun arkadaşım daha nice mutlu sürüşlere

benimde motorsiklet tutkum aynen merdiven gibi tırmndı
ilk motorsikletim ninja 103 resim olmadığı için temsili resim :)
thumb_375501151.jpg
[/URL][/IMG]
buda 2. motorsikletim bununda rsim temsili ama aynısıydı
thumb_114654375.jpg
[/URL][/IMG]
buda 1 hafta önce aldığım racer s 200 üm
thumb_574540632.jpg
[/URL][/IMG]
benimde merdiven böyle ve tırmanmayada devam edebilirim inş. :)

Ö.Z.€.R;1242433' Alıntı:
Oldu işte... :)

Başka hayllerle sattık, sonra ne hayalimiz gerçek oldu ne yapacaklarımız.

Hayırlısı olsun dielim yol faresi isini görüyosa yetr büyük motor türkiye ye göre deil zaten benzin 3.5 ytl ye yaklasmıs...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar