Merak

bi sorum v ar desem yalan olur 600 rr ve diğer motorlar için internetten örnek veriyorum ; anahtarı taktık H.I.S.S Yazıyor onun anlamı veya benzeri özellikleri nasıl öğrenebilirim komple motorun herşeyini öğrenmek istiyorum doğrusu biraz yardımcı olursanız öğrenebileceğim siteler veya dosya tarzı şeyler varsada olabilir teşekkürler

H.I.S.S - Honda Ignition Security System.
Yani ateşleme güvenlik sistemi.
Yani bir boka yaramayan bir güvenlik sistemi
Motoru stop ettiğiniz anda devreye girer.
Herhangi bir şekilde ateşleme yapıp motoru çalıştıramazsınız.
Kontağa uygun anahtar bulup çevirseniz dahi, kontak anahtarındaki kodlama olmadığı için yine çalışmayacaktır.
Dilerseniz bu özelliği devre dışı bırakabilirsiniz

yaş 18 hayalini kurduğumda daha 8 yaşındaydım tabi bu zamana kadar bi bok öğrenemedinmi diceksin harbiden bi bok öğrenemedim öğreticek kimse yoktu bende oluruna bıraktım

Ha ayrıca, motorların kullanım kılavuzlarını indirerek her şeyini öğrenebilirsin.
Servis manueli olarak da geçer

H.I.S.S - Honda Ignition Security System.
Yani ateşleme güvenlik sistemi.
Yani bir boka yaramayan bir güvenlik sistemi
Motoru stop ettiğiniz anda devreye girer.
Herhangi bir şekilde ateşleme yapıp motoru çalıştıramazsınız.
Kontağa uygun anahtar bulup çevirseniz dahi, kontak anahtarındaki kodlama olmadığı için yine çalışmayacaktır.
Dilerseniz bu özelliği devre dışı bırakabilirsiniz

Bi işe yaramadığını nasıl tespit ettiğini bilemiyorum. Ben merak ettim anahtarın içini açtım. İçinde anlamadığım bişeyler vardı. Manuelde yazdığına göre orjinal anahtarları olmadan çalışmıyor. Ha dersenki hayır çektirme anahtarla çalışıyor bunu da açıklaman gerekecek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar