Merak ettim ..

Artistlik işin kendisi hocam zaten bide merak ettım neye dayanarak yapmış bu artistliği :)

Aracın içinde akranı bi bayan gördüyse olabilir :queen::queen: adam bide o sürate göre abartılı derecede motora yatmış sanki 300 le gidiyor..hareketlere bak bi seleye yerleşmeye çalışmalar falan..:mrgreen:

:) Aklımda kı soruyuda cozdugumuze gore sımdı gelelım adamın artizliğine;

Havan kime yabancıııı :queen:

Adamda (sesi açmadığım için emin olmamakla) bir artistlik göremedim. Hızı artınca rüzgardan sakınmış işte. Biz naked sürenlerin iyi bildiği bir domalma hareketi :p
Vites düşürmelerini de bir seferde yapmamış, ben de tek debriyajda bir kaç vites indi zannediyordum. Herhalde uzuuun uzuuuun vınlamıştır...

Adamda (sesi açmadığım için emin olmamakla) bir artistlik göremedim. Hızı artınca rüzgardan sakınmış işte. Biz naked sürenlerin iyi bildiği bir domalma hareketi :p
Vites düşürmelerini de bir seferde yapmamış, ben de tek debriyajda bir kaç vites indi zannediyordum. Herhalde uzuuun uzuuuun vınlamıştır...

aynen hocam. şöyle bir replik vere bilirim . . " vınnnnnnn . vınnnnnnnnn. vınnnnnn. " aralarında 1 er sanıye fln oynuyo . Sonra ki vınlaşıyında vınlayıp gitmiş oluyo :D .

aynen hocam. şöyle bir replik vere bilirim . . " vınnnnnnn . vınnnnnnnnn. vınnnnnn. " aralarında 1 er sanıye fln oynuyo . Sonra ki vınlaşıyında vınlayıp gitmiş oluyo :D .

Heee .) sağol, ben de üç debriyaj saydım da, ayağını sayamadım, sanki ilkinde 2 kere basmış gibi geldi bir an, yuh dedim içimden, 4 vites düştü (ki aslında olabilir de, tamamen devir ve hıza bakar)...
Ses olmayınca değişik geldi biraz...
Gerçek hayatta da işte, motorun ne istediğini anlamak için sesi ve titreşimi kullanmaya alışacaksın zamanla.
Motosiklette en çok hoşuma giden şeylerden birisi bu oldu, motorun titreşimini vücudumda hissetmek... Tam bir bütünleşme hissi veriyor...

Bakalım hocam 2 ay sonra alıcaz kim kimle bütünleşcek görecez :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar