*Meraba Ben Kütahyadan*

merakıma göre en igrenç sehirde oturuyorum burada iki tekerli olarak bikaç motor var 4 seneden beri felan motorlarla ilgileniyorum tanışmak isteyenler için mailim *[email protected]* mesajlarınızı bekliyorum

hoşgledin .
Küthaya en iğrenç şehirmi motisklet için? MOTOSİKLET FESTİVALİ oluyo orda yahu!!

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
alp009, hoşgeldin.
Herkene Kütayhada motosiklet festivali duzenleniyor
bu sene yerimizi ayır geliyoruz :thumleft:

hoşgeldin alpaslan...
yahu arkadaşlar bu kütahyadaki motor festivali ne zaman oluyor?

sadece motor festivali var ondan baska motorla ilgili ne bir dernek nede bi grup var kütahyalinin festivale kattigi fazla bisey yok ama külüpler gayet güzel faliyetleri var kamp yeri çamlik biyer bu sene yer gök motordu firmalar felan da geliyo oyunlar felan düzenlediler bu sene ben çok sevdim siz eger gelmeden önce haber verirseniz en güzel yeri ceviririm temmuzda görüsürüz herkese tesekkurler

sadece motor festivali var ondan baska motorla ilgili ne bir dernek nede bi grup var kütahyalinin festivale kattigi fazla bisey yok ama külüpler gayet güzel faliyetleri var kamp yeri çamlik biyer bu sene yer gök motordu firmalar felan da geliyo oyunlar felan düzenlediler bu sene ben çok sevdim siz eger gelmeden önce haber verirseniz en güzel yeri ceviririm temmuzda görüsürüz herkese tesekkurler

hem kütahyayi bi sehir olarak düsünmeyin büyük bi kasaba ama eski bisehir gezecek cok tarihi yer var

G

Guest

alp009, kütahya yı küçülte küçülte ne yaptın gezilecek yerde cok var ben ayda bır gıderım festival her sene 1-4 temmuz arasında yapılıyor ve kamp olarak yaşanıyor herşey bütün motor firmaları gelıyor enduru tipi motorlarını tanıtmak için test motorları kullanıyorsun çok zevkli bır aktıvasyon oluyor

vallahi 365 günün 360 ı kütahyadayım ben mecburiyet caddesi (cumhuriyet caddesinden başka gezecek yeri yok bu aralarda dogalgaz diye yolları köstebek yuvası haline getirdiler her yer berbat+ dogma büyüme kütahyalıyım başka bi şehirle karıştırıyo olmayasın

aramıza hoşgeldin alp009,insan yaşadığı yeri kötülermi yahu her ilimizin kendine göre bir güzelliği vardır.Önemli olan onu ortaya çıkarmak ki başkalarıda imrensin,
bilmiyorum ben böyle düşünüyorum....saygılar. :joker:

haklısın ama kütahya gençlere göre biyer değil burada yaşlı biri olacaksın da huzur bulacaksın kütahyada akşam 6 dan sonra hayat kalmıyo tabii kütahyanın en işlek yerinden bahsediyorum kenar mahalleleri sen düşün işte yeni yeni ünüversiteliler geliyo da öylelikle kıpırtanma başladı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar