Menderes Özel ER-6n'ine kavuştu

Super Moderator
Milliyet Gazetesi'nin yanı sıra sitemizde de yazıları yayınlanan Menderes ÖZEL sonunda bir süredir beklediği Kawasaki ER-6n motosikletine kavuştu. Gerçi kavuşması cuma günüydü ama biraz geç de olsa tebrik edelim:rendeer:.

Kazasız, cezasız, arızasız uzun yıllar sürecek bir birliktelik dilerim...

Köşe yazılarında ve motosiklet.net'te bolca görüşmek üzere...:cherry:
::tutkuy::

Fotoğraflar:

Gizem uyandırarak başlayalım: :p
dsc09358gq1.jpg

Siyah ER-6n yüzünü göstermeye başlıyor:
dsc09364qa0.jpg

hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız olsun ınsallah:mrgreen:

hayırlı olsun güle güle kullansın.

herşey iyi güzelde resimler nerde resimlerrrrrrr hıı::pokey::::pokey::

:p

Olcanım neden kendisi açmadı topiği...yani aldım diye ilk paylaşmak ona düşer değilmi...yani sivrilik gibi algılamayın ama ne alaka sen açtın veya bir mod arkadaş açtı...sence ne kadar samimi bir paylaşım...

Super Moderator
@mete_han; merak etmeyin kendisi fazlasıyla samimi, İğneada Bizi Bekliyor başlıklı yazısının yer aldığı başlıkta yazdı zaten aldığını, ama biz herhalde samimiyet kurmasıyla ilgilenmiyoruz ki o kadar, oraya bakmayıp, okumayıp, paylaşımını önemsemiyoruz...:wiinkk:

@mete_han; merak etmeyin kendisi fazlasıyla samimi, İğneada Bizi Bekliyor başlıklı yazısının yer aldığı başlıkta yazdı zaten aldığını, ama biz herhalde samimiyet kurmasıyla ilgilenmiyoruz ki o kadar, oraya bakmayıp, okumayıp, paylaşımını önemsemiyoruz...:wiinkk:

tamam Olcanım kırıcı olmak istemedim...özür dilerim...

sana asla kırılmam....

Son düzenleme:
Super Moderator
ELINT, kulis çalışmaları yeni sonuç verdi, fotoğrafları yeni ele geçirdik:p ilk mesaja ekliyorum...

@mete_han; kırıcı olmadın abi ne demek, umarım ben de kırmamışımdır...

çok teşekkür ederim arkadaşlar... başlık açmak için güzel bir iki fotoğraf çekmeyi beklemiş ve "motorumu nasıl aldığımı" hem kredi, mredi konularında hem de er-6n hakkında aydınlatıcı olması açısından ayrı bir yazı konusu olarak planlamıştım. ancak ne yazıkki makinemi aldığımdan beri istanbul puslu ve yağmurlu bir havaya teslim. :pale:
yarın güzel fotolar çekip bu başlık altına ekleyeceğim.

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim arkadaşlar... başlık açmak için güzel bir iki fotoğraf çekmeyi beklemiş ve "motorumu nasıl aldığımı" hem kredi, mredi konularında hem de er-6n hakkında aydınlatıcı olması açısından ayrı bir yazı konusu olarak planlamıştım. ancak ne yazıkki makinemi aldığımdan beri istanbul puslu ve yağmurlu bir havaya teslim. :pale:
yarın güzel fotolar çekip bu başlık altına ekleyeceğim.

hayırlı uğurlu olsun...Allah cahilin nazarından kem gözlerinden korusun...

sevgi kelebeği bezgin bekir...:p

Er-6n satışları patlamaya başladı bu aralar :cyclopsan
Hayırlı ugurlu olsun şu motorun tam resminide göremedik ama neyse:p

Hayırlı olsun, kendisini de bekleriz :p AŞB ye yüklenmeyi biliyorsunuz, hadi buna da yüklensenize :cherry::bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar