...memleketten dumur vaziyetleri...

kankalar...geçenlerde Ankara yolundan dönüyorum taammı...önümde bir hyundayı starex panelvan gidiyor...arkasında aynen şu yazılıydı....

.....BLACK SEA'LI SAMSUNLU RANGERS................

nolur bunu biri bana açıklasın ya....:queen:

Moderatör (forrap)
:mrgreen: Biz ayrı bi milletiz abi ya.Tuttum ama vallaha ben bunu...Daha neler neler görüyo insanda unutuyo be abi.Yazsak roman olur hesabı...

Türkçesini soruyosan , 'Karadenizli samsunlu askerler ' gibi anlamsız bişi çıkıyo.

ben seni I LOVE YOU gibi yazılmış ingilizce :mrgreen: :pr:

Son düzenleme:
Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
alıntıdır

Saçma 1 : Nerde olduğunu bilmiyorum.Bir Ocakbaşı.ve tabelanın üstünde saçmasapan bir yazı mekanın adı şu ki ;
''ARALIK SONU OCAKBAŞI''

Saçma 2: Kütahya'da bir lokanta. Bereket Aile Lokantası.tamam hoş ama bu ne abi
''Since 1999'dan 'BERİ''

Saçma 3: Duvarlara yazılan yazılar meşhurdur.ayşe seni seviyorum gamze öp beni nuri alço falan. ama ümraniye de bi santral binasının duvarında gördüğüm bir yazı beni derinden etkiledi..
''Ayşe öldürsen de farketmez , çünkü nothing else matters gülüm'' yuh allah belanı versin dedim

:queen:

ya ben Samsun'luyum yazının anlamını çok iyi anladım :) şimdi size açıklayayım.. Yazının Black Sea kısmı, Samsun'un Karadeniz'de olduğunu bilmeyen Turistler için, yani türkler o tarafıyla ilgilenmeyecekler, rangers kısmıysa işte hepimizin bilfiği Power Rangers'tan geliyor :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar