Meliss Nerede???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar bu forumda ''Meliss'' kullanıcı adı ile bulunan Elif adında bir arkadaşımız vardı.Yaklaşık 2 aydır ortalıkta yok.Yani kötü birşey olsa bu kadar zaman duyardık ama... bilgisi olan varmı acaba,başına birşeymi geldi :silent: Msn'sinide hiç açmıyor.

Arkadaşlar bu forumda ''Meliss'' kullanıcı adı ile bulunan Elif adında bir arkadaşımız vardı.Yaklaşık 2 aydır ortalıkta yok.Yani kötü birşey olsa bu kadar zaman duyardık ama... bilgisi olan varmı acaba,başına birşeymi geldi :silent: Msn'sinide hiç açmıyor.

meliss galiba lüleburgazlıydı yanlış hatırlamıyosam.

Özer024;727653' Alıntı:

dıshy ninde dediği gibi çok özel sebeblerden dolayı ayrılmak zorunda kaldı.

aslında mevzuu çok derin ben öğrendiğimde hem kendi adımıza hemde meliss adına çok üzüldüm

olayı bizzat yaşayan kişi ile görüştüm oradan biliyorum

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
evet kendi istğiyle ayrıldı.aslında nadeni hem zor hem basit. dıshy dediği gibi çok özel sebebten.keşke ayrıkmasaydı.

Süper Moderatör (BBRR)
çok özel bir sebep bencede karıştırmamakta fayda var :p
forum kurallarından biri derki kişiye özel başlık açılmaz ..işte bu kuralın bana verdiği yetki ile ben bu başlığı kilitlerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar