"Melekler ağladı"

Gerçek hayatta olmuş olan veya olabilir olan konuların,kısa anlatımına hikaye,uzun olanına ise roman denir.Olabilme ihtimali olmayanlara masal denir.Ona da razıyım,yazdiklarınızı zevkle okuyorum,fakat lütfen neşeli bir şeyler yazın.

mete_han' Alıntı:
D U Y U R U

Hayat Üniversitesi Kalp Damar ve Ruh Sağlığı Anabilim Dalı Başkanı Ordinaryüs Akalteke koroner ruhsal damarlarıma yaptığı başarılı operasyonla beyine giden atardamarlarımdaki sevgi akışını açarak beni ruhsal bir krizden çıkarmış bulunmaktadır...kendisine teşekkür ederim...

Mete Han...

Hele be hele nerdesin yahu

Ali Sungur' Alıntı:
Gerçek hayatta olmuş olan veya olabilir olan konuların,kısa anlatımına hikaye,uzun olanına ise roman denir.Olabilme ihtimali olmayanlara masal denir.Ona da razıyım,yazdiklarınızı zevkle okuyorum,fakat lütfen neşeli bir şeyler yazın.

Önce uyarın için teşekkür ediyor yazdığımız hikayenin tesirinden dolayıda memnun olduğumu belirtirim

Bunun yanında daha önce foruma yazdığım gerek bire bir yaşadığım gerekse duyduklarımı hikayeleştirdiğim konulardı hakeza içlerinde moral veren, güldüren ve düşündüren yazılarda vardır

Bugün bu denk geldi ne yapalım yazmıyalımda içimizdemi kalsın.

Teveccüh edip yazımı okuduğun ve cevap yazma zahmetinde bulunduğun içinde gerçekten teşekkürü borç bilirim.
Ödeyeyimde kurtulayım. "Teşekkürler"

Son düzenleme:
baco' Alıntı:
hocam bende buna benzer bi hikaye duymuştum...

Delikanlı kız arkadasıyla birlikle otoyolda racing motoruyla gidiyormuş ve epey hızlıymış.. üstüne üstlük kız arkadasının kaskıda yokmuş.. Gençkız biraz korkmuş ve eğilip sevgilim biraz daha yavaş gidermisin korkuyorum demiş, az sonra delikanlı şu cevabı vermiş. "tamam ama önce şu kaskımı çıkart çok sıktı biraz sen tak demiş" , kız kaskı takmış ama çocuk hala hızlı gidiyormuş. kız tekrar uyarmış, delikanlının cevabı "eğer bana sıkıca sarılırsan ve seni seviyorum dersen yavaşlarım" bunu üzerine iyice korkan kız çocuğa sarılmış ve seni seviyorum hadi yavaşla artık demiş.. az sonra yoldaki bi su birikintisinde motor kaymış ve herbiri bi yana fırlamış. çarpmanın etkisi ile kasksız olan çocuk hayatını kaybetmiş, gençkız ise ufak sıyrıklar ve bikaç kırıkla atlatmış. Ancak işin aslı sonra ortaya çıkmış...
Delikanlı motorun frenlerinin boşaldığını ,felaketin yaklaştığını farketmiş ve kız arkadaşını panikletmemek için ona söylememiş. Son isteği ise kız arkadasının kendisine sıkıca sarılıp onu sevdiğini söylemesiymiş...

arkadaşım bı hikaye diilki gerçek bi haber

hatta izmirde olmuş bu kaza

Son düzenleme:
aslınca hayatta nice dramlar gerçekleşiyor ama herkes kendi dünyasında yaşıyor olan biteni

Duygulanır arkadaşlar. Az evvel bende motordan indim. Hislendim şimdi :salut:

üstat eline koluna yüreğine sağlık sağolasın başka hikayelerin olursa onlarıda paylaş lütfen :)

godfather' Alıntı:
üstat eline koluna yüreğine sağlık sağolasın başka hikayelerin olursa onlarıda paylaş lütfen :)

Baba sağol ALLAH razı olsun ama üstat lık kim biz kim ufak tefek denemeler bunlar. Biz ancak çırak oluruz bu alemde . Yazdığım ufak hikayeler genelde gerçek bir olaydan yola çıkarak yazılan yazılardır. epey bir zamandır biriktiler. Bakalım ne zaman kitap olurlar.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herşeyde bir hayır vardır....
Olan her olayda, yasanan her şeyde kesinlikle Allah'ın biz insanlar icin planladıgı cok sey vardır...

çok güzeldi abi ellerine saglık . nasip meselesi ölüm belki motorun üstü de yakalar belki cadenin ortasında bilemeyiz. ben 1 ay önce caddede yürürken yan tarafta bir binayı restore ediyorlar en üst katta çalışan ustaların elinde bir beton parçası kaydı 1-2 adım önüme düştü birden şaşırdım. 2 adımdaha fazla atsam o beton benim kafamda olcak bende gitcektim sanırım. sonra usta yukardan bagırdı yaa kusura bakma diye. ben hiçbirşey demeden gittim ne deyim. .... ozaman ölümün insan nekadar yakın oldugun anladım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar