Meleğimi Kaybetmek..

acını paylaşıyorum...Allah sana sabır versin....emin olki o senin yanında,hep yanında kalbinde senle beraber yaşıyor.. Bir insanın bir insanı ne kadar çok sevdiğini ancak bu kadar anlatabilirdin.. Bildiğim bütün duaları onun için okuyup burdan yolluyorum..

ben salya sumuk agladim. guclu olmani diliyorum. o da seni uzgun gormek istemezdi eminim.
bi de, daha iyiyim su aralar diye bi mesaj atarsan, ben kendi adima sevinecem. aklim kaldi..

başın sağolsun dostum. Unutma o senin hepgülmeni istermiş ve sen onun gittiği yerde rahat uyuması için her daim gül insanın sevdiği kaybetmesi çok acı bişey anlıyorum. :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:

Puma007
sevgili dostum, hala bu forumlardamısın bilmiyorum,
ama senin benzeri bişi yaşadım bende
seni çok iyi anladım ve hissettim, senin gibi duygularını açıkça ifade edemeyen biriyim, içimde tutarım herşeyi ki bu çok kötü ve yanlış
senin üç yazınıda msn listemdeki tüm arkadaşlarıma attım.
adam olan duygulanır, geriside hiççççççç umrumda değiller.

puma007' Alıntı:
inanamıyorum ve görüyorum çok yazık şu yazdıklarım size çok mu normal geldi YADA İNANAMIYORSUNUZ SANIRIM EVET... bu kadar az mı cevap geldi bakıldı çok yazık görüyorum ne kadar duyarlıyız...istedimki yaşadıklarımı paylaşıp hayatınızın değerini anlayasınız..bugün onun yıldönümünde iki kez üzüldüm...sanırım bu dünyada aşk da BİTMİŞ SEVGİ DE DUYARLILIK TA...
HAYATIMDA HİÇ BU KADAR KÖTÜ OLMADIM VE SANIRIM HEP DE BÖYLE OLACAĞIM...VEEE SANIRIM BU SİTEDEN AYRILMANIN ZAMANI GELDİ...
dostum sakın siteden ayrılma senin gibi duygusal bir insanın varlığı şu anda benim içimi öyle bir ısıttıki anlatamam yazdıkların içinse hiçbirşey yazamıyorum çünkü böyle bir sevğiyi hiç duymadım arkadaşımız şimdi melek olmuş ama sende dünyadaki meleklerden birisin allah seni esirgesin

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sevgili arkadaşım,uzun zamandır forumlara girmiyordum.Hoş girsem de her şeye cevap yazmadığımı bilenler bilir.Ama yaşadıkların beni çok etkiledi.Birden eşimle benim filmimiz olan ghost geldi aklıma.Eminim o da şu anda senin etrafında bir yerlerde seni izliyor ve seninle iletişim kurmaya çalışıyordur.Sevdiğini kaybetmişsin ama asla sevgini kaybetmemişsin.sana helal olsun.
Son olarak '' inna lillahi ve inna ileyhi raciun ''

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar