Melandri: Kawasaki Sürüş Stilime Uyacak

489846customkz6.jpg
Marco Melandri gelecek sezon yarışacağı Kawasaki’nin kendi sürüş stiline uyacağından emin.

İtalyan pilot Ducati ile berbat bir sezon geçirdi ve GP8’i kendi istediği biçimde ayarlamakta zorlandı.

Melandri’nin sezon sonunda Ducati’den ayrılarak kendilerini gibi zor bir sezon geçiren Kawasaki’ye katılacağı duyuruldu.

Fakat Melandri şavaşmak için oldukça istekli ve yeni motora uyum sağlarken aynı problemleri yaşamayacağından emin.

Gazzette dello Sport’a konuşan Melandri, kendisini yargılamanın kendisiyle aynı fikirde olmaktan daha kolay olduğu belirtti ve Kawasaki’yi 2007 yılında zaten beğendiğini ve onların büyüme potansiyeli olan bir takım olduğunu ekledi.

“Sürüş stilime uygun bir motor” Başlarda zor olacak ama sonuçta Kawasaki’nin benim için iyi çalışacağını biliyorum ve bu benim daha önce hiç yapamadığım bir şeydi.

Ve şöyle ekledi: İnsan kaynakları için Fausto’ya (Gresini) dönmeliydim fakat Kawasaki’de mücadele olacağından eminim: Eğer bir Honda ile 3. bitiriyorsanız bu durum normal fakat bir Ninja ile hızlı olabiliyorsanız bu iyi çalıştığınız anlamına gelir

Kaynak: Trf1.net

Moderatör tarafında düzenlendi:
Marco Melandri gelecek sezon gibi yine aynı olacak Ducati de yapamadıklarını Kawasaki'demi yapacak.İnanmıyorum:farao:

Saygılar.

adamin bu sene basina gelenler pismis tavugun basina gelmedi umarim toparlar kawi'de

bakalım neler olcak yenı bı motor yenı ınsanlar belkı yarayabılır...ınsallah yarada zevklı yarıslar ızlerız...

Melandri henüz 26 yaşında ve 2002 yılının Motogp 250cc şampiyonu. 2005, 2006 ve 2007 sezonlarını ise sırasıyla 2., 4. ve 5. sırada tamamladı. Bu nedenle bu sezonki performansına bakıp, yarış kabiliyetini yorumlamak yanlış olur. Ama Ducati bu kadar güçlü bir motora sahipken, Stoner dışında diğerleri neden başarılı olamıyor, bunu bilemiyecem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar