megelli supermoto 125

aslında cbf 150 düşünüyordum almayı ama bunu görünce biran duraksadım...
bu motosiklet hakkınızdaki görüşlerinizi alabilirmiyim?
uzun yol yapabilirmi?
nekadar yakıyor?
performans nasıl?
benim boyum 1.90 bana uyarmı?
dağa taşa çıkabilirmiyim?
yedek parça sıkıntısı yaşanırmı?
kısacası yardımlarınızı bekliyorumm...

ben yakından gördüm senin boyuna pek olmaz o motor. araştırmıştım 5 vites 12 küsür beygirdi sanırım perfonmansı pek iyi değil scoter lara rezil olma ihtimalin yüksek bence başka bi motor bak, isteklerini karşılamayacak gibi görünüyor.

Megelli kaliteli bir marka ama malesef ülkemizde arkası sağlam değil. Bu yüzden tavsiye etmem.
uzun yol yapabilirmi? -yapar
nekadar yakıyor? -klasik 125 lik gibi yakar heralde 3 lt civarı
performans nasıl? -12 bg fena değil.
benim boyum 1.90 bana uyarmı? -küçük kalır gibi
dağa taşa çıkabilirmiyim? -çıkarsın
yedek parça sıkıntısı yaşanırmı? -yaşarsın

Megelli kaliteli bir marka ama malesef ülkemizde arkası sağlam değil. Bu yüzden tavsiye etmem.
uzun yol yapabilirmi? -yapar
nekadar yakıyor? -klasik 125 lik gibi yakar heralde 3 lt civarı
performans nasıl? -12 bg fena değil.
benim boyum 1.90 bana uyarmı? -küçük kalır gibi
dağa taşa çıkabilirmiyim? -çıkarsın
yedek parça sıkıntısı yaşanırmı? -yaşarsın

yardımların için ve beni caydırdığın için çok teşekkür ederim =)

megelli süpermoto yokki. racing cross ve naked i var .cross ve nakedine bindim ben. seramik piston gömleği falan var güvenemedim. koltuğu çok sert beygür olarak da cbr dan daha güçsüz

bence mondial 150 mc yavsiye ederdim cbf alcaktım 0 km haziranın sonuna gun verdiler kızdım arastırdım mondial 150 mc yi cok iyi buldum kullanan yormlarına göre dun gittim aldım birtane cuma elime gecicek insallah

motor 162 Cc
guc : 10,5 kw ( 1,34 x 10,5 = 14,07 bg )
boyuna tam uyar cunki buyuk birsey ben 1,85 boyundayım ve ayaklarım tam oluyo yani guzel bi motor özellikle koruma demirlerini takınca daha sekil uruyor . parcasıda ucuz fiyatıda

bence mondial 150 mc yavsiye ederdim cbf alcaktım 0 km haziranın sonuna gun verdiler kızdım arastırdım mondial 150 mc yi cok iyi buldum kullanan yormlarına göre dun gittim aldım birtane cuma elime gecicek insallah

motor 162 Cc
boyuna tam uyar cunki buyuk birsey ben 1,85 boyundayım ve ayaklarım tam oluyo yani guzel bi motor özellikle koruma demirlerini takınca daha sekil uruyor . parcasıda ucuz fiyatıda
Arkadasim maddivdurumu kotu olan biri megelli dusunebilirmi? kaldiki arkadasimiz cbf alcakmis en dogrusu odur son dusunecegim cin mali olur saygilar iyi forumlar.

Arkadasim maddivdurumu kotu olan biri megelli dusunebilirmi? kaldiki arkadasimiz cbf alcakmis en dogrusu odur son dusunecegim cin mali olur saygilar iyi forumlar.

parası olabilr ama alternatif varken fazla par avermek garibime elir benim genelde bensadce söyledim arkadas ister bakar ister alır sonucta onun kararı arasında 1000 tl var sonucta . iyi akşamlar .

aman diyim ha, 2 kişiden kullanıcı yorumu aldım motorlarda sorun var diyorlar. biri park ediyor motor soguyor sonra çalışmıyor baya ugraşıyor uzun süre marş basıyor öyle çalışıyor diğerinde hem o sorun bazen oluyor hemde motor bell ibi km gittikten sonra 70 km den sonra teklemeye başlıyor ve ikiside sorunu çözemediler

motor 162 Cc

şekli konusunda haklısın cok güzel yapmışlar ama performansı kotu gecenlerde bi tanesi ile kapıstım da :D

skul arkadaşım sağol tavsiyen için ama ben pek çinliden yana değilim...
ben yılda 2-3 kere ist-izmir arası yl gidicem beni yolda bırakmasından korkuyorum...
ilk aklımda olan cbf150di ama onda bayiilerde olmadığından bir kaç ay sonraya getireceklermiş diye bu motoru beğendim ama bunuda tavsiye etmedikleri için cbf150 yi beklicem yine =)
ve maddi durum derken zengin biri değilim sadee elimde 6bin tl bütce var ve sıfır motor düşündüğüm için bu iki motor yattı kafama ama hondanın sloganı doğruymuş Honda hayat Onda =)
fikirlerini düşüncelerini ve yardımlarınızı esirgemediğiniz için sizlere çok teşekkür ederim....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar