gercekten cok iyi fiyatta cok uygun bence.
Bence takılmayın Servis olayına garanti olayına birincisi bu makina çok alarengirli bi makine değil basit sistemli bi makina. Bana sorarsanız sıfır alın garanti istemiyorum diyin fiyattan kırın ve o parayıda arıza verirse değiştireceğim parça için ayırın. Ben şahsen bu şekilde yapıcam garantisi bozulmasın diye niye cinsi bozuk insanlara motorumu emanet edeyim sizi bilmem ama ben şuan dünya evine girmeye hazırlanıyorum bu işlerim bitsin seneye kendimi toparlamış olurum sıfır hyosung yada megelli kesin alıcam.
bizim burdaki motorcuya geldi 8550 tl ye naked roadster tipi de var fakat çok küçük oyuncak sandım harbiden küçük üstüne binsem çokecek sanki benim duke 125 yanında iri kaldı
bende dün gördüm canlı gözle motoru yeni kasa cbr 125 den küçük geldi bana. eski kasa cbr 125 gibiCbr 125 bile iri kalır yanındaben arka tekerine takıldım 130 diyor ama sanki 110 gibi incecik bişey benim motorunki 130 ondan sonra gözüme ön teker gibi geldi arka tekerleği
Hayırlı olsun.Bugün Megelli 250R sahibi oldumzamanla motoru tanıyıp yorumlarımı aktarırım. fotoğraflar çekip yollıyıcam. İlk motorum olduğu için epey heycanlıyım
Rodaj hakkında bilgilendirme yapabilicek olan varsa çok mutlu oluurm
arkadaşlar bu motorun kronik sıkıntıları var mı? hız ibresi takılıyormuş ve şasede delik vs tarzı birşey oluyormuş?