megelli motorları hakkında bilgisi olan var mı ?

Megelli'nin motorları hakkında bilgisi olan var mı ?
enjeksiyonlu mu ?
sıvı soğutmalı mı ?
sürüşleri dengeli mi ?
kullanımı rahat mı ?

marka ingiliz ama malzeme çin mi kore mi tawanmı bilmiyorum.
ingiliz markası deyince dikkat edeceksin. bir ara gayl diye bir marka girmişti yamaha majestik kasa scoter soktu piyasaya. sonra kimse cıkaramadı. ne servis vardı nede parça.
allahtan parçalar çinlilerle örtüşüyorduda millet işini gördü, satan bir daha almadı. :) servislerini iyi araştır. yoksa model ve tip olarak olarak güzel motorlar.
carbüratorü deni pz26 yani enjeksiyonlu değil. hava sogutmalı.

Motoru canlı olarak gördüm 600 lük motoru aratmayan bir görüntüsü var egsoz koltuk altında tekerler kalın ses yok tabi 11 beygir hız olarak yavaş bir motor fiyatı nedeni ile alamamıstım tavsiye ederim.

Görüntülerü güzel fakat plastik aksam çok kötü. Ayrıca Türkiyede satılan bütün modellerdekiler 125 cc yanılmıyorsam. Sesyok görüntü var:

Ben aldim kullaniyorum. Cok ilgi cekiyo. Bendeki endrou. Rodajdan dolayi basmadim. Motordan da anlamam. Ama baslangic olarak cok keyifli. 5bine daha iyisi olacagini sanmiyorum. Bu arada tayvan da uretilmis. Canli goren herkez almak istiyo... Motor keyif ve ozgurlukse cok kasmaya da gerek yok bence. Bundan sonrasini da zaman gosteecek...

Derbi 125 bakabilirsin görüntü+güç var 170 felan yapıyor bildiğim kadarıyla..

CE0628C6-orig.jpg

120diye duydum.

Beklentiyle alakli. Hiz icin 250cc alti mantikli degil bence. Ustelik verdigin paraya gore degisir bu is. Beklenti yuksekse verdigin parada yukselecek... Ama dedigim gibi bu fiyata scotur binecegime... Tamircimde cok begendi ayrica. İsciligi falan iyi dedi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
parca durumlari nasil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar