Megelli markasını bilmem etmem kesinlikle takip bile etmem. Sizin mesajınıza istinaden videoyu açıp izledim. Bırak Barkın beyin motoru övmesini resmen dalga geçmişler sakın almayın diye. Motorun bütün eksikliklerini saymışlar siz buna rağmen gidip o motoru aldıysanız size tavsiyem bol bol kitap okuyun, okuduğunuzu ve izlediğinizi anlamaya çalışın.
Soz konusu videoyu ben de izlemistim. Ancak benim videodan anladigim kesinlikle megelli alinmaz idi. Barkin abinin tarzini bilmeyenler her soyledigini gercek saniyor ama bence videoda anlatilmak istenen netti yere goge sigdiramama durumu yoktu. Tam aksine hatirladigim en agir elestiri bu motora yapilmisti. Edebiyatcilar daha iyi bilir adini ben unuttum birseyleri abartarak anlatarak aslinda tam tersi kasit edilir. Boyle bir konusma gecmis olabilir. Kamera onundekiler kurgu ya da seneryo ne ise ona gore davranir konusur. Zaten Altin Elbiseli Adam in tarzi budur. Diger kanallar gibi sirf teknik bilgi ve hersey resmi bir dille anlatilmaz. Mizah ve yorum isin icine gider ve videolar daha eglenceli hale getirmek icin senaryo ve kurgu kullanilir. Benim nacizane fikrim budur.
Megelli videosunu izlemiştim . Orada bir nevi parodi olarak o kadar övdürtüp dalga geçiyordu Barkın abi . İşi şakaya vurarak motoru gömdüler bir nevi.
Videoyu izlemedim henüz denk gelince noluyoruz dedim. Bir izlesem iyi olacak sanırım. Ama senaryo filan demesi kafa karıştırıcı...Sırf meraktan izledim. Pozitif yorum olarak değerlendirilebilecek bir şey bulamadım ben videoda. AEA her denilene gülüyor, daha ne övgüden bahsediyor ki insanlar?
Eski videolarında ducatinin de resmen çop olduğundan bahsediyordu, ne kadar kötü olduğunu anlata anlata bitiremiyordu.. Bedava verilince en iyi motor oldu bi andatakılmayın her videoya..
Hiç girmeyelim oraya.Hangi eski video atabilir misin? Hep övüyordu şimdiye kadar, merak ettim.
Bu arada bu video ile megelli alanın aklına şaşarım.![]()
Hadi övdü, yerdi onu geçtim, niye milletin dediğine göre motor alıyorsunuz ki? AEA sevilir sayılır, tamam da aldığınız motora o binmeyecek. AEA videosu izleyip de, Megelli alıp mağdur olan hak etmiştir.
Senaryo diyen arkadaş ilginç geldi :/ AEA baya gömmüştü motoru. Satamayan sataşacak yer aramış kendine.
Hadi övdü, yerdi onu geçtim, niye milletin dediğine göre motor alıyorsunuz ki? AEA sevilir sayılır, tamam da aldığınız motora o binmeyecek. AEA videosu izleyip de, Megelli alıp mağdur olan hak etmiştir.
Senaryodan kastı şu olabilir oradaki diğer kişinin dedikleri önceden konuşulmuştur . Biraz öv ki bizde o övgü üzerinden motoru gömelim diye :mrgreen:
Bu aslında daha daha iyi bir nedendir bu motorun satılmaması için. Videonun amacı eleman malını övecek bir satıcı gibi düşünün AEA da her türlü açığını vs bulacak ki o motorun övülecek yanlarının olumsuz özellikleri yanında sönük kalmasını sağlamak için.
Senaryodan kastı şu olabilir oradaki diğer kişinin dedikleri önceden konuşulmuştur . Biraz öv ki bizde o övgü üzerinden motoru gömelim diye :mrgreen:
Bu aslında daha daha iyi bir nedendir bu motorun satılmaması için. Videonun amacı eleman malını övecek bir satıcı gibi düşünün AEA da her türlü açığını vs bulacak ki o motorun övülecek yanlarının olumsuz özellikleri yanında sönük kalmasını sağlamak için.
Videoyu yanlış anlayan arkadaşlar olmuş demekki :/