Bu iki model arasında git gellerdeyim şuan kuba blueberry 50cc motorum mevcut. Artık yetmemeye başladı ve evet bir anda 250cc bir motora yükselteceğimSiz ne önerirsiniz abilerim ablalarım kardeşlerim
Madem hayır işlemek istiyorsun git bir öğrenciye ihtiyaç sahibine yardım et bence
son sahibi olursun. tanıdık bi ustan yoksa arıza anında aylarca yatar motorun.
şu makina temiz duruyor,değerlendirilebilir
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hero-hatasiz-kazasiz-15.000-km-de-hero-karizma-250-1067858547/detay
Hocam racing istiyorum bütçeme göre
Racing yok bütçene göre, acilen naked sev. Bunlara 1 ay binersin yılda geriye kalan 11 ay motor sana biner.
Bunlar 2012 yılında bile binilecek makine değildi, o zaman bile çöptü ama o zamanlar parçası ustası vardı bir şekil yürütüyordun. 2023 yılında mazoşist değilsen, acı çekmekten hoşlanmıyorsan yan gözle bile bakma.
Peki benelli tnt25 hakkında ne düşünüyorsunuz hocam 2016 falan buldum 20.000km de?
megelli için iyi yorum yapan görmedim, tam çöpe para atmak için alınacak bir motor.
Daelim Roadwin 250r için aynı şeyi söylemek haksızlık olmaz mı? Brezilya da yaygın olarak kullanıldığını duydum, bizde cbf150 neyse Brezilyada Roadwin 250r öyleymiş diye duydum bir yerlerden ve altın elbiseli adamın "250cc karşılaştırma" videosunda da var bu motor.
Ben 2019'lu yıllarda 5 bin liraya alacaktım ama Roadwin 250r ama 2000 liram eksikti ve alamadım... Bu motoru merak ediyor isen bunu kullananlar ile konuşmanı tavsiye ederim zira forumda g...den element uyduran o kadar fazla ki bazen sinir bozuyorlar.
Yanlış anlaşılmasın, ben Roadwin 250r ne kadar sağlamdır ve ne kadar güvenilir ve yedek parça durumu nedir bilmiyorum ama öyle gelişi güzel şekilde karalayanlar sinirimi bozuyor... aynı tripleri ben "tvs apache" alırken yedim ve 7 seneyi geçti, motor 92 bine dayandı ve sorun çıkartmadan kullanmaya devam ediyorum. millete sorsan "ha çin malı ha hindistan malı, aynı illet" diyorlar.
"Daelim Roadwin 250r" ... bazı gavurların dilinde "VJF 250" olarak geçer.
https://www.youtube.com/watch?v=L7QF2D_v1Oo
https://www.youtube.com/watch?v=yXrZsUgy2cw&t=172s
Valla hocam herkes bir şey söylüyor bütçem bu ve bütçeme göre illa ki güzel görünüme sahip bir motor almak istiyorum. Yani aslında bütçem oldukça yüksek ama ne yazık ki ülkenin hali ortada 25 yaşında bir genç olarak ilk motorumu bu yaz aldım kendi imkanlarımla dandirikte olsa alabildi bir şeyler yapmaya çalışıyoruz bu ülkede her ne kadar bu zor olsa da. Mondial diyorum aman diyorlar Arora diyorum aman diyorlar yani tamam anlıyorum Suzuki Yamaha Honda bunlar baba motorlarda abi ben orta segmentli güzel görünümlü bir motora sahip olmak için illa ki 100 binlere mi çıkarmam gerekiyor bütçeyi bu şey gibi onu alana kadar 5 daha koy bunu sonra biri daha geliyor onu alana kadar 5 daha koy bunu al bu böyle böyle 40k bütçe oluyor mu sana 100k öneriValla gidipte köy motoru alacak halim yok ben neyi alacağımı şaşırdım piyasada zaten motor markası kalmadı pulsarıda gömen çok övende çok gerçekten şu motorlardan harbi anlayan birisi yok mu şöyle sağlamından 40k bütçeme göre güzel bir motor önerecek roadwin parça sıkıntısı varmış ama ilanlara baktığım da koskoca Türkiye de 12 tane ilanını görüyorum bu motoru kullanan illa ki 1000 kişi vardır koca ülke de herkes memnun ki kimse satışa koymuyor kafasında da düşünüyorum ne yapacağımı gerçekten bilemedim.