Adana'lı olduğuna çok sevindim bak
![]()
Eyvallah
Adana'lı olduğuna çok sevindim bak
![]()
merhaba adanada megelllı servısı kım acaba bılgı verırsenız sevınır.
DOKUYUCU DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. YURT MH. PTT CD. DOKUYUCU APT. ZEMİN KAT ÇUKUROVA ADANA TEL:0322 231 30 10 FAX:0 322 231 30 10 [email protected]merhaba adanada megelllı servısı kım acaba bılgı verırsenız sevınır.
kardeşim hayırlı uğurlu olsunTekerin her daim düz bassın
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:59 ----------
Abi 160lığın bir zararı var mı sürtme falan 300 km bakımı geliyor benim motorun zaten geldiğimde takar mıyız birer tanede bana ?plakalıkta çıkmış 10 numara 5 yıldız bir görüntü olmuş
![]()
S.a herkese iyi akşamlar ben siteye yeni üye oldum 250cc motor bakıyorum megelli tam istediğim gibi motor ancak yorumlar geldikçe moralim hayli bozuluyor şimdide yeni bir siteyle karşılaştım http://bbs.zongshenmotor.com/thread-8150-1-1.html şimdi bu motoru çinliler mi megelliden kopyalamis yoksa megelli üretimi çinde yapıyor fikir verirseniz sevinirim
" Hiç bir zaman büyük konuşmayacaksın " demiş büyüklerimizIstanbul trafiğinden sıkılan 4 lastikli birisi olarak 2 lastiğe dönmek beni çok korkutsa da gerçekten doğru bir karar verdiğimi sonradan anladım
![]()
Cuma ( 28.03.2014 ) günü Bilecik 'e bir yolculuk yaparak motoru almaya gittim, Bilecik 'ten Istanbul 'a dönüşümü tam 7,5 saatte tamamladımAcemiliğin verdiği korku ve yağmurlu havada sürmek zorunda kalışımdan dolayıdır ki bu kadar uzun sürdü
![]()
Şimdi motorun ben hiçbir dezavantajını görmedim, yalnız istanbul 'a geldikten sonra bir motor ustasına götürdüm motoru ve motoru çalıştırdığında ilk söylediği şey motor egzantrik zinciri çarpıyormuş, bu muhtemelen kötü birşeydir ki çünkü motor açılmış mı diye sorduğunda verdiğim cevap " Bilmiyorum" oldu. Ha motor açılmış olacağını sanmıyorum olabilir de olmaz diye birşey yok, yalnız motordan anlayan bir arkadaşım bindi ve kullandı hiç öyle birşey söylemedi. Muhtemelen bu hafta sonu Yetkili Servisine gösterebilirsem bir göstermeyi planlıyorum ( garantisi devam ediyor ) . Usta çok motoru boğmadan kullandığın sürece bir sorun olmayacaktır diye uyardı sadece.
Yalnız benden önce ki arkadaş hiç temizlememiş maşallah motoru, yağ içindeydi jantlar felan baya bir zorladı benide![]()
İşte Başakşehir - Kavacık hattını hergün sabah 08:00 akşam 18:00 de devirecek olan beyaz kurdum![]()
http://srv13.image.gen.tr/4/img_0467_635318577744542266.JPG
Hergün başakşehirden kavacık iyimiş.Ben Kayaşehirden Atatürk oto sanayiye gitmeye üşenniyorum hergün.
![]()
Doğru birşey diyemem, ben bu yolu 2,5 senedir arabayla çekiyordum artık takatim kalmadığı için ömrüm de kullanmayacağım şeyi yani motosikleti kullanmaya karar verdim
Ki denemeyi yaptım çokta işe yaradı gerçekten
6 'da kalkan ben, artık 7,5 gibi ayaklanıyorum. Bu hafta ara verdim bakalım gelecek hafta tekrar başlarım yollara düşmeye
![]()
2.5 senedir Başakşehir - Kavacık hattını araba ile çekmek ve İstanbul trafiğinde. Sabır taşı olsa çatlar insan.Doğru yolu bulmuşsun ama geçte olsa. Geç olsun güç olmasın diye bir hikaye varya o misal. Benimde bir araba kapının önünde kirden kalıp bağlayıp kaldı. Senede 2 kere kullanırım okadar. Lakin sana hayırlı uğurlu olsun yeni megellin güle güle kullan kazasız belasız madem Başakşehirde otoruyorsun hemen hemen işe gidiş geliş saatlerimiz aynı yolda bir yzf görürsen veya ben bir megelli görürsem bir korna ile selamımı veririm. Kaçırmam bu sefer.
Böyle birşey görürsen başakşehirde kesin benimdir. Bir ıslık çal.
http://i.hizliresim.com/Vp5aVv.jpg
Kesinlikle emin olabilirsin, öyle bir sabır taşıdır ki o çatlasa tamir olup tekrar geri düzeltiliyorDoğru yolu ben çok geç buldum çok
Geç olsun güç olmasın dediğin gibi
![]()
Böyle birşey görürsem bende selam veririm
Sende Megelli görürsen bir korna çaldır ve sağa çektir
Bir selamlaşırız muhakkak
Tekerlerin yere düz bassın, Allah kaza bela göstermesin. Bende Megelli ile Yamaha arasında gidip geliyordum fakat temiz ve ucuz bir Yamaha bulamadım
Bu yüzden tercihim Megelli oldu ama çokta iyi yaptığımı düşünüyorum, tabii Yamaha farklı ama Megelli de harika
Biran önce yarın olsa da gidip biraz motor kullansam diye bekliyorum
![]()