Arkadaşlar benim servisden yakınmam buraya yakın olmayışı.bana en yakın servis 150 git 150 gel 300 km.bende bu sebepden dolayı bakımlarını kendim yapıyorum.Bu sadece megelli markası için geçerli değil arkadaşlarımda diğer marka motorlarda var.hepsi benim gibi kendi işini kendi görüyo

servisle hiç işim olmadı hizmet kalitesi nasıldır bilmiyorum.arıza söz konusu olmadığı sürece de servise gitmem.motor kullanıyosan dilindende anlamalı en azından rutin bakımlarını yapabilmeli diye düşünüyorum.aklıma takılan bişey olursa da tlf la camgöz e ulaşıyorum her türlü yardımcı oluyorlar.
Faruk çok güzel bir yazı olmuş teşekkür ederim

Açıkçası Megelli düşünüyorum, Istanbul 'da bana yakın var ya Bahçelievler bana yakın çok uzak değil de işte ilgisizlik felan korkutuyor işte insan.
Madem Megelli kullanıcısısın merak ettiğim konuları yanıtlamada yardımcı olurmusun bana aceba ?
Dün Dokuyucu 'ya mail attım yanıt gelmedi, onları ben buraya yazayım eğer fikri olan arkadaşlarda varsa yazarlarsa sevinirim.
1- Megelli kasası bildiğimiz gibi, alüminyum bundan dolayı olası bir düşme vs. gibi durumlarda kasaya zarar geldiğinde alüminyum tamir edilebilir bir şey olmadığından nasıl yöntem üretilmektedir Megelli tarafında?
2- ise Bugün bir Megelli 250R almaya karar verdiğimizde hız gösterge panelin kronik bir sorunu mevcut biliyoruz ki, bu sorun giderilip mi bize teslim ediliyor yoksa biz teslim aldıktan sonra mı bunu garanti çerçevesinde Megelli'den mi değişim talebinde bulunuyoruz ?
3- Bazı Megelli modellerinde Artçı nın oturabileceği bir koltuk olmadığını fakat bazı modellerinde ise bu koltuk kısmının olduğunu farkettim, bu opsiyonel bir seçenek mi?
4- Kronik olan bir sorununu duydum, yağ hortumu kendi kendine deliniyormuş bir süre sonra bunda doğruluk payı var mı ? ( Bunu mail de yazmadım dün biraz araştırırken öğrendim )
Yani aslında benim düşüncemde her motorda bakımı adam gibi yapmazsan muhakkak arıza verecektir, vermez diye birşey yok.