Kavga etmek yerine sakn
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:39 ----------
Kavga etmek yerine sakince konusmaniz daha iyi degil mi? Ben bu megelli sayfasini anlamadim,kimse megelli ile ilgili sikayetini yazmayacak, begenmiyorsa geri verecek yada satacak,burda kotu soz soylemeyecek?? Bu nasil bir mantik? Bu diktatorluk resmen. Gecenlerde de bir gerizekali cikti megelliye laf edenin a..... dedi basti kufru ve burda herkes adama hak verdi, ben haric cikipta "kendine gel ne bicim konusuyorsun" diyen kac kisi oldu?
Forumun amaci bilgi paylasimidir,model basliklari ise bu modeli kullanan kisilerin bilgi paylasmasi ve almak isteyenler motosiklet hakkinda bilgi sahibi olmasi icindir.Ben hyosungum varken 250r basligina yasadigim sorunlari yazdim birkac kisi deniz gezmis gibi asacakti beni. Neden? Motorlarinin piyasasini dusurcektim cunku. Yahu bukadar pis bir mantik olabilir mi? Kim neye biniyorsa o dunyanin en iyisi hatta uzay mekigi sakin ha kotu soz soylemeyin!!
Suan sifir km aldigim Hondam icin bile ne kotu yonu varsa baslikta yerin dibine sokarak yazdim ama kimse bana kufretmedi.. iste bilgili,kulturlu insan olmak budur.
Iktidar olupta muhalefet haberi yaptirmayan siyasiler gibi davranmayin, insanlara kufretmeyin ve ne yapacaklarini emretmeyin.
Simdi yazdiklarima alinacaksiniz biliyorum ozellikle coolrelax, seni bu baslikta msjlarin dogrultusunda tanirim ve severim ama boyle tartismalara girmek sana yakismiyor.