DOKUYUCU yu tebrık edıyorum birden kucak açtılar bizlere :thumleft: arka grenaj hangısı10-12 bın redlıne a gırıyor sıkıntı cıkarmasın bugra . Ben 9bını gecmıyorum. Kasktan oturude ancak ruzgar sesı duyuyorum :queen:
valla kardeşim ben size taa en başında söyledim direk dokuyucu arayın diye ben motoru aldığımdan beri servisdende ithalatcıdan yana bi sıkıntım olmadı
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:44 ----------
ayrıca bugra sana katılıyorum kardeşim 10bin devirden sonraki ses benide bitiriyor ama biraz durumu düzelteyim arrow yada akrapovic bulucam ikinci el ama ondan önce ilk işim bi rizome elcik manet takımı
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:46 ----------
Senin şuan yaşadığın durum tam benim 1 ay öncesinde yaşadıklarımla aynı. Hiç motor sürmeyi bilmeden yarış motoruna merak saldım. Şebnem hocayı aradım gel dedi, gittim. 3 saat ders aldım. Ehliyeti aldım. Herşey hallolduktan sonra Kawa ile Megelli arasında kaldım. Megelli aldım, hem egzosun konumu ve sesi hem de cepte kalan 4000 tl sebebiyle seçtim. Şimdi ilanda belirttiğim sebepten dolayı 15 gün içinde motoru satmam lazım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ka-megelli-250r-siyah-kirmizi-136128040/detay
Motorcu ejder hakkında bilgi almak istersen o konuda da yardımcı olabilirim. Ben motoru aldığımda 2. el ilan hiç yoktu o yüzden alamadım. Benim aracı al veya alma ikinci el almanı öneririm. İlandaki cep telefonundan ulaşabilirsin.
ayrıca kardeşim yanılıyorsun istanbulda araba değil motor daha kullanışlı sen istanbuldaki trafiğin tadına daha bakmadın sanırım
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:49 ----------
Çok şükür ufak tefek sorun dışında benımde pek sorunum kalmadı. Dokuyucu sorunlarla ilgili olarak çok yardımcı oldu son iki haftada. Ses sorununu nasıl cozdun Halil tam anlayamadım. Sesin tam larak nerden geldiğini tespit edemedim. Kontak kapagından ses gelıyordu iç kısmını bantlayarak onu halledebildim sadece. Foto çekip koyabilirsen süper olur![]()
ses geliyor dediği yer üst depo grenajıyla şase demirinin oldugu yerdeki boşluk benım arkadaşımknde de olmustu o araya cift taraflı bant sıkıştırdık ses kesilmişti seninkde yoksa ses bi problem yoktur o bahsettiği ses gerçekten de baya bi zırıltı yapıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:52 ----------
TAM GAZ YOLUNDAYIZ