teşekkür ederim arkadaşlar, hepimize hayırlı olsun megelliler...
lastik konusunda;
150 lik lastik güzel durur evet ama motoru yoracagı için rodajdan sonra takmanızı tavsiye ederim, ayrıca arka lastik-ön lastik uyumlu olması gerekiyor...150 arka takarsanız önede 110 takın benden tavsiye. virajlarda ön-arka uyumu önemli bir ayrıntıdır.
sayfaların hepsini okudum 3-4 gündür sadece okuyorum, koso sorunu genel olarak var, bayram sonu bayi ile görüşcem problemi bakalım ne zaman gelecek yenisi yada daha stabil çalısanı. benzin deposuna baktım hala benzin var tabi normal olarak cunku fulledim depoyu, gösterge arada bir yanıyor motor durdugunda saga sola sallıyorum 2 çizgiye cıkıyor benzin, sonra tekrar bitmiş gibi yanıyor, galiba içindeki sensör yada ona benzeyen birşey yukarda kalıyor belirli seviye altını okumuyor diye tahmin ediyorum. arka kapak altındaki alete baktım güzel tool koymuslar vida takımı falan.
rodaj bitene kadar modifiye için bekliyorum ben, 26.5hp yi ibrede görmediğim sürece pek bir keyfim kalmayacagı için satarım sezon sozuna motoru, ducatiye benziyor diye aldım zaten en azından gelecek sezona gider bir ducati alırım artık.
şehir içi için uygun makina, şimdilik pek olumlu yorum yapamıcam. 1000 bakımına bir girsin hele...)