Bence demek istediği her hangi bir megelli servisine goturebılır mıyız aldıgımız yere goturmek zorundamıyız dıye soruyo bence![]()
Aynenherhangi bir megelli servisine götürebilirmiyim.
Bir de ben maksimum 140 gördüm. Redline da sayılırdı. Üstünü gören var mı ? Yzf R125 le de 140 ı görüyordumr:
r:
Aynenherhangi bir megelli servisine götürebilirmiyim.
Bir de ben maksimum 140 gördüm. Redline da sayılırdı. Üstünü gören var mı ? Yzf R125 le de 140 ı görüyordumr:
r:
Beyler bu titreşim ve aşırı ısınma olayı sizde nasıl?Ben artık 1500 e geldim ama arkada oturan bildiğiniz acı çekiyor ısınmadan!!!!!!!!
.... 4 snde 100e çıkıyorum....
Syanur arkadaşımıza katılıyorum 26 beygir makinenin 0_100 hızlanması asla 4 sn de olamaz. 98 beygir fazer bile 4 sn nin üzerinde hızlanıyor. Cbr 250 8.5 yada 9 sn gibi cıkıyor. Hadi megellide hafif oldugu icin en iyi ihtimal 7.5 sn de ciksin.
Fakat 4 sn de 100 e cıkıyor derken 60_100 yada 80-100 kastediliyorsa bilemem
haha ya 4 sn 100 dediysem yaklaşık o saniyelerde 90-100 arası çok rahat çıkıyor bi kamera şekli yapim izletirim motor zaten hafif ivlemesi kalkısı felan baya serii inanılmaz gibi geliyor ama gerçek
asla asla deme kardeşiminanki 4-5 saniye civarları tabi o anki duruma göre bi kaç saniye fazla olsun hadi 90-100km net çıkıyor zaten motor hafif ve cbr 250 felan hikaye yani kasımpaşa tünelinde kaç tanesi arkadan el salladı inanamazsın
motor daha piyasada cok yeni diye tabiki hor görülüyor ama bence bi sene sonra bu motor yeni revizyondan geçsin aksilikleri atlatılsın bence piyasada rakipsiz bi 250cc segmentinde bi marka olucak.
aynen kardeşimfiyat konusunda ben sordum sanırım seneye 9.550 olacakmış yeni geldi diye %10 indirimli 8,550, sonuçta bu markayı türkiyede tutundurmak ıcın adamlar bence baya ilgili davranıyorlar zararıda karıda onların sonuçta daha motor geleli 2 ay oldu türkiyeye ben inanıyorum ki seneye önüne geçilemicek izleyelim görelim
ben alırken çok tereddütte kaldım ama bi şans vermek gerekli diye düsündüm yabancı forumlarda felan günlerce araştırdım ve karar verdim aldı pişmanmıyım ? asla değilim
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:45 ----------
ha bu arada arkadaşlar geçen cuma aksamı motorum çalındı ve Allaha sükür bulundu calındıgı aksam hemde öyle bi yerde caldılarki eyüpün ortasında yanında polisler zabıtlar taksi duragı cay bahceleri olmasına ragmen adamlar gopa kadar sürüklemişler motoru cevrediklerin sikayeti üzerine bulundu kontak kısmını parçalamışlar kontağı değiştirdim dün mutlaka ve mutlaka disk kilidi alın motorunuza ben şimdi bile alarm taktırdım ne olur ne olmaz ben yandım eller yanmasın
Tünelde Duke ile geleyim bir gün 0-100 deneriz