İyi günler arkadaşlar
Cumartesi günü (8 temmmuz) elcik almaya beşiktaşa giderken yolda gösterge tamamen kapandı. Yol kenarına çekip istop ettikten sonra kontağı açınca gösterge çalıştı. Fakat ateşleme tuşuna basıp motoru çalıştırırken tekrar kapanıyodu. Arada sırada r5 hata kodu veriyodu. Gittiğim yerdeki usta depoyu söktü baya uğraştı. Bi şey bulamadı, tekrar topladı. Tesisatla çok oynanmış. Yenilesen iyi olur dedi. Dün başka bi ustaya gittim küçükbakkalköyde. Kilometre saatinin arkasındaki kablo yerinden oynamış. Düzeldi tabi.
Oradan eve dönerken 4000 deviri geçince motor boğulup istop etmeye başladı. Tekrar ustanın yanına geldim. Baktı, bir çok yerden olabilir söküp görmek lazım dedi. Ayrıca debriyaj tası, debriyaj balatası ve marş rublesi(komple takım) yenilesen iyi olur dedi
Gazı kesip boğulurken herhangi bir ikaz lambası yanmıyo.
Motor soğukken daha iyi çalışıyo. Hiç bir zaman marşı tek marşta almıyo.
Motor diyelim 4. vitesten 3'e geçerken bile bazen istop ediyo.
Motor çok sallantılı çalışmaya başladı. Titremesindeki nahoşluk bariz hissediliyo.
Rolantde motor sesini dinlediğimde çiki çiki çiki diye az bir ses duyuyorum.
Evet arkadaşlar durum böyle. Bu gaz kesme ve boğulma elektrik tesisatından olabilir mi?
Cumartesi günü (8 temmmuz) elcik almaya beşiktaşa giderken yolda gösterge tamamen kapandı. Yol kenarına çekip istop ettikten sonra kontağı açınca gösterge çalıştı. Fakat ateşleme tuşuna basıp motoru çalıştırırken tekrar kapanıyodu. Arada sırada r5 hata kodu veriyodu. Gittiğim yerdeki usta depoyu söktü baya uğraştı. Bi şey bulamadı, tekrar topladı. Tesisatla çok oynanmış. Yenilesen iyi olur dedi. Dün başka bi ustaya gittim küçükbakkalköyde. Kilometre saatinin arkasındaki kablo yerinden oynamış. Düzeldi tabi.
Gazı kesip boğulurken herhangi bir ikaz lambası yanmıyo.
Motor soğukken daha iyi çalışıyo. Hiç bir zaman marşı tek marşta almıyo.
Motor diyelim 4. vitesten 3'e geçerken bile bazen istop ediyo.
Motor çok sallantılı çalışmaya başladı. Titremesindeki nahoşluk bariz hissediliyo.
Rolantde motor sesini dinlediğimde çiki çiki çiki diye az bir ses duyuyorum.
Evet arkadaşlar durum böyle. Bu gaz kesme ve boğulma elektrik tesisatından olabilir mi?