Öncelikle selamun aleykum cumleten. Dırek tartısmalara atlamadan konuma gırıcem. Ben 250cclık bı motor almayı dusunuyorum. Goruntu ve ses bakımındanda megellıye tav olmus durumdayım. Buyuk ıhtımalde taksıtle bı yer bulursam ufak pesınat verıp alıcam motoru. O yuzden sımdıden bı kac konuda yardımınızı rıca edıyorum. Megellıde var olan bellı baslı sorunlar var. O sorunlardan aldıgım gıbı kurtulmak sonra ugrasmamak ıstıyorum. O yuzden onerılerınızı paylasırsanız sevınırım. Oncelıkle tıtreme sorununu nasıl cozdunuz? parmagın depoya sıkısma sorununu dıreksıyonu ayarlayıp cozuldugunu duymustum dogrumu? megellı parasına degermı? lastıklerı alır almaz degıstırmelımıyım? ve frenın sorunlu oldugunu duydum bunun ıcınde onerılerını beklıyorum. Ve son olarak vıraj donerken motoru yan yatırmak. Ben cok motora bındım ama surme fırsatını elde edemedım. Onden bı croos 125lıkle ogrenıp megellıye gecmeyı planlıyorum. Croosta bu vıraj donmeyı ıyıce kavrayabılırmıyım, kavrayamazsamda bunun taktıgı nedır soylermısınız?
Hepınıze kazasız sürüşler. Saygılar...